Αποκάλυψε που θα παίζει τη νέα σεζόν ο Μάικ Τζέιμς

Τζέιμς, Οκόμπο και Γλόιντ

i

Twitter / Mike James

Αποκάλυψε που θα παίζει τη νέα σεζόν ο Μάικ Τζέιμς

Νίκος Καλαμπάκας 21:46 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 20.06.2023

Μπορεί τα σενάρια για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς να δίνουν και να παίρνουν, όμως ο Αμερικάνος ξεκαθάρισε ότι και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μονακό!

Τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του ξεκαθάρισε με ανάρτησή του στα social media ο Μάικ Τζέιμς! Ο Αμερικάνος γκαρντ το όνομα του οποίου συζητείται για τη... μισή Ευρώπη, με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του είναι στο Πριγκιπάτο

Το όνομά του είχε ακουστεί φέτος μέχρι και για τον Παναθηναϊκό, ενώ πολλές ευρωπαϊκές ομάδες είχαν τσεκάρει την περίπτωσή του, αφού μέχρι πριν λίγο καιρό ακουγόταν ότι είναι... φευγάτος, επειδή οι σχέσεις του με τον Σάσα Ομπράντοβιτς δεν είναι και οι ιδανικότερες.

Ωστόσο η Μονακό μάλλον θα αντικαταστήσει τον Σέρβο κι έτσι ανοίγει ο δρόμος της παραμονής του μεγάλου σταρ της ομάδας.

Ο ίδιος, πόσταρε μια φωτογραφία με το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας, στην οποία είναι μαζί με τους Λόιντ και Οκόμπο και από κάτω έγραψε:

«Απλά χρησιμοποιήστε αυτή τη φωτογραφία και ας ετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν».

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Τζέιμς δεν έχει σκοπό να φύγει από τη Μονακό. Η ομάδα του τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα και όλοι στο Πριγκιπάτο ονειρεύονται ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Euroleague. Ο ίδιος είναι ο απόλυτος ηγέτης και φαίνεται ότι τελικά θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στα κόκκινα και άσπρα της γαλλικής ομάδας!

Η σημερινή του ανάρτηση είναι συνέχεια της προ ημερών που είχε κάνει και ουσιαστικά είχε βάλει τις... βάσεις της παραμονής. Το σίγουρο είναι οτι ο Τζέιμς έχει σχέδια για το μέλλον του στη Μονακό και θα θελήσει περισσότερους τίτλους. 

Tags: