H γκρίνια του Μάικ Τζέιμς για τη διαιτησία και την... σπρωξιά του Αντετοκούνμπο
i

© 2024 EuroLeague Basketball

H γκρίνια του Μάικ Τζέιμς για τη διαιτησία και την... σπρωξιά του Αντετοκούνμπο

Γιώργος Γαβριλάκης 11:46 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 12.01.2024

Ο Μάικ Τζέιμς αφού πρώτα παραδέχθηκε πως «ο Παναθηναϊκός μας κλώτσησε στον πισινό», ακολούθως ξεκίνησε να εκφράζεται με έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Θεωρεί πως δεν τον σέβονται και πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο του έκανε αντιαθλητικό φάουλ πριν δεχθεί τάπα από τον Τζέριαν Γκραντ.

Τελικά, ο Μάικ Τζέιμς είχε παραπάνω από έναν λόγους για να είναι απογοητευμένος. Κατ' αρχάς αυτό το συναίσθημα του δημιουργήθηκε από την βαριά ήττα της Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Γι' αυτό και μετά το τέλος της αναμέτρησής του παραδέχθηκε πως «μας... κλώτσησαν στον πισινό» και το 88-63 επιβεβαιώνει -παρά την παρομοίωση- του λόγου το αληθές. Ταυτόχρονα όμως, είχε και παράπονα από τη διαιτησία, που θεωρεί ότι τον αντιμετωπίζει χωρίς σεβασμό. 

Επίσης, ανέλυσε και μία συγκεκριμένη φάση. Εκείνη που ο Τζέριαν Γκαρντ του έκανε τάπα, αλλά ο Μάικ Τζέιμς σημειώνει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα πως δέχθηκε «σπρώξιμο στην μέση. Αυτόματο αντιαθλητικό φάουλ. Καμία ερώτηση».

Μάλιστα, ανήρτησε και την φωτογραφία της επίμαχης στιγμής που θεωρεί πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο τον έσπρωξε και δεν τον ακούμπησε απλώς, αλλά οι διαιτητές το αγνόησαν. Και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ακολούθως στην πλατφότμα «X» (τέως Twitter) έκανε post άλλη μία φάση που... αλίευσε μία ακόμα επαφή που δεν του δόθηκε φάουλ.  

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!