Το μήνυμα του Μάικ Τζέιμς στους φίλους του Παναθηναϊκού (vid)

Μάικ Τζέιμς, Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Το μήνυμα του Μάικ Τζέιμς στους φίλους του Παναθηναϊκού (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 11:02 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 22.08.2023

Ο γκαρντ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, ζήτησε από τους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν υπομονή στο χτίσιμο της νέας τους ομάδας!

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν το κεντρικό πρόσωπο του Αυγούστου στην Euroleague, αφού οι φήμες ότι θέλει να αφήσει τη Μονακό και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, οργίαζαν!

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ τελικά παρέμεινε στο Πριγκιπάτο, μιας και οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλησαν να προσπαθήσουν να δώσουν κάποιο ποσό στη Μονακό για να τον αποκτήσουν, από τη στιγμή που ο Αμερικανός δεν μπόρεσε τελικά να μείνει ελεύθερος.

Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας. Εκεί μεταξύ άλλων είχε επισημάνει ότι θα του είναι δύσκολο να παίζει 30 λεπτά στα ματς της pre season, αφού όπως είναι γνωστό ο Τζόρνταν Λόιντ δεν θα βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση του μεγάλου σταρ της ομάδας, Κέμπα Ουόκερ.

Ο Τζέιμς κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος γκαρντ απευθύνθηκε στους φίλους και τη διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας ότι για να δουν τα αποτελέσματα που θέλου, θα πρέπει να είναι υπομονετικοί:

«Να είστε υπομονετικοί. Οι οπαδοί και τα κλαμπ θέλουν να πετύχουν άμεσα. Στην Euroleague τα παιχνίδια δεν είναι πολλά συνεπώς δεν είναι εύκολο να πετύχεις αμέσως και είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Όταν έχεις μια εντελώς νέα ομάδα και όταν τα τελευταία πέντε χρόνια έπαιρνες συνεχώς νέους παίκτες γιατί δεν σου άρεσαν οι ομάδες που είχες, πρέπει αυτό να το σταματήσεις. Πρέπει να διατηρήσεις έναν κορμό παικτών μαζί για καιρό και να δεις τι μπορούν να πετύχουν.

Ο Μάικ Τζέιμς αποκαλύπτει: «Δεν πήρα τις απαντήσεις που ζήτησα από τη Μονακό, αλλά είμαι παίκτης της» - Τι είπε για την συνομιλία του με τον Γιαννακόπουλο (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:57 - 18.08.2023

Ο Μάικ Τζέιμς αποκαλύπτει: «Δεν πήρα τις απαντήσεις που ζήτησα από τη Μονακό, αλλά είμαι παίκτης της» - Τι είπε για την συνομιλία του με τον Γιαννακόπουλο (vids)

Το κεντρικό πρόσωπο του Αυγούστου στο επίπεδο της Euroleague, όσον αφορά στα μεταγραφικά, ήταν ο Μάικ Τζέιμς. Τελικά, ο Αμερικανός συνεχίζει στην Μονακό και το Basketnews τον κάλεσε στο podcast του για να πει την ιστορία με πάθος και χωρίς φόβο...

Πιστεύω οτι έχουν απέναντί τους το τέλειο παράδειγμα, αφού ο Ολυμπιακός διατηρεί τους ίδιους παίκτες και συνεχίζει να δουλεύουν όλοι μαζί. Πιστεύω οτι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και η ιδιοκτησία και οι τζένεραλ μάνατζερ και οι προπονητές του, πρέπει όλοι να είναι όλοι τους λίγο υπομονετικοί. Μπορεί και να πετύχει όλο αυτό αμέσως, όμως το σωστό είναι να γίνει σιγά σιγά»».