Νίκη με +35 για την Μακάμπι πριν τον Παναθηναϊκό

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Νίκη με +35 για την Μακάμπι πριν τον Παναθηναϊκό

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, λίγες μόλις ημέρες πριν ταξιδέψει στο ΟΑΚΑ για το Game 1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, έκανε πάρτι στο εγχώριο πρωτάθλημα του Ισραήλ, διαλύοντας την Χάποελ Χάιδα με 108-73 εκτός έδρας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση ενόψει των αγώνων της με τον Παναθηναϊκό για τα Playoffs της Euroleague.

Σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε πάρτι κόντρα στη Χάποελ Χάιφα και λίγες ημέρες μετά τον περίπατο κόντρα στην Μπασκόνια, έκανε ακόμη έναν, επικρατώντας άνετα της αντιπάλου της με 108-73 εκτός έδρας.

Η Χάποελ Χάιφα μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανταγωνιστική, καθώς στη συνέχεια η Μακάμπι έστησε ένα μεγάλο πάρτι και έφτασε με άνεση στο «διπλό», το οποίο την ανέβασε στο 20-3.

Η «ομάδα του λαού» είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο σκόρερ τον Ρόμαν Σόρκιν, ο οποίος γέμισε τη στατιστική του με 25 πόντους (9/13 δίπ., 2/4 τρίπ., 1/3 βολ.), τέσσερα ριμπάουντ, δυο ασίστ, δυο κλεψίματα και ένα μπλοκ στα 26:41 που έμεινε στο παρκέ.

Ο Χασιέλ Ριβέρο είχε 17 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Ταμίρ Μπλατ σκόραρε 6 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ ενώ ο Μπόνζι Κόλσον πρόσθεσε 11 πόντους για τη Μακάμπι. Διψήφιος και ο Μένκο με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Πλέον η Μακάμπι Τελ Αβίβ στρέφεται στις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (23 & 25/4) για τα προημιτελικά της Euroleague, σειρά στην οποία η ελληνική ομάδα έχει το πάνω χέρι, καθώς το πλεονέκτημα έδρας είναι δικό της, ύστερα από την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της λίγκας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-28, 33-49, 57-78, 73-108.

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες των game 3 και 4 των Playoffs - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παίξουν ταυτόχρονα
EUROLEAGUE

17:46 - 18.04.2024

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες των game 3 και 4 των Playoffs - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παίξουν ταυτόχρονα

Διαβάστε στο Sportal πότε θα δώσουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός τα game 3 και 4 (αν χρειαστεί) κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι για τα playoffs της Euroleague.