Η διαιτητική τριάδα του ΣΕΦ στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός, ποιοι σφυρίζουν το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
i

©Intime

Η διαιτητική τριάδα του ΣΕΦ στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός, ποιοι σφυρίζουν το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Νίκος Καλαμπάκας 10:49 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.05.2024

Δείτε ποιοι διαιτητές ορίστηκαν από την Euroleague για να σφυρίξουν τις αναμετρήσεις Μακάμπι - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα.

Η διαιτητική τριάδα του ΣΕΦ θα μεταβεί στο Βελιγράδι προκειμένου να σφυρίξει τον 4ο αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι.

Μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα έγινε μεγάλη συζήτηση για τις διαιτητικές αποφάσεις. Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση, δικαιώνοντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό για τα παράπονά του.

Η διοργανώτρια Αρχή στάθηκε στις δύο φάσεις που έφεραν τις διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού, με την ανακοίνωση να αναφέρει πως υπάρχει παράβαση του Σατοράνσκι στα 16'' πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ενώ στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι το φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ είναι σωστό σφύριγμα από τους διαιτητές.

Η Euroleague παραδέχθηκε το λάθος των διαιτητών στην επαναφορά του Σατοράνσκι: «Λανθασμένο non call»
EUROLEAGUE

05:19 - 02.05.2024

Η Euroleague παραδέχθηκε το λάθος των διαιτητών στην επαναφορά του Σατοράνσκι: «Λανθασμένο non call»

Η Euroleague, με επίσημη ανακοίνωσή της, παραδέχθηκε πως ο Σατοράνσκι έχει κάνει πράγματι 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ, τόνισε πως ήταν σωστό σφύριγμα.

Τώρα, οι Μπελόσεβιτς, Ντιφαλά και Νέντοβιτς θα βρίσκονται στο Βελιγράδι προκειμένου να σφυρίξουν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, θέλοντας να ισοφαρίσει τη σειρά. Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Σάσα Πουλκ και Τόμισλαβ Χόρντοφ.

Οι διαιτητές του Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Μπελόσεβιτς, Ντιφαλά και Νέντοβιτς

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι διαιτητές του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ράντοβιτς, Πουλκ και Χόρντοφ