Ανεβάζει... στροφές ο Μπόλντουιν μια εβδομάδα πριν το Μακάμπι - Ολυμπιακός

Μπόλντουιν και Μπράουν

i

Maccabi BC / Twitter

Ανεβάζει... στροφές ο Μπόλντουιν μια εβδομάδα πριν το Μακάμπι - Ολυμπιακός

Νίκος Καλαμπάκας 23:34 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 08.11.2023

Η Μακάμπι πόσταρε φωτογραφία του Ουέιντ Μπόλντουιν στην προπόνηση και όλα δείχνουν ότι ο γκαρντ από τις ΗΠΑ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Η 8η αγωνιστική της Euroleague έχει ταξίδι στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, αφού η Μακάμπι την οποία θα αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκοι την επόμενη εβδομάδα έχουν εκεί πλέον την έδρα τους. Στο ματς αυτό δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην δράση ο Ουέιντ Μπόλντουιν, ο οποίος φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ είχε χτυπήσει στην πλάτη του κατά την περίοδο της προετοιμασίας, όμως πλέον είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του Όντεν Κάτας.

Αυτό τουλάχιστον... πρόδωσε η ομάδα του, η οποία πόσταρε στα social media μια φωτογραφία του παίκτη του στην προπόνηση, την ώρα που μάρκαρε τον Λορέντζο Μπράουν.

«Ο σεβασμός κερδίζεται»: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνέτριψε τη μεγαλύτερη παπάτζα της σύγχρονης εποχής

«Ο σεβασμός κερδίζεται»: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνέτριψε τη μεγαλύτερη παπάτζα της σύγχρονης εποχής

Μια ερώτηση, μια απάντηση και η «κατάρρευση» ενός... μύθου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέδειξε γιατί ο σεβασμός δεν κερδίζεται, αλλά πηγάζει μόνο μέσα από τις αξίες εκείνου που τον αποδίδει. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

«Αυτές τις φωτογραφίες θέλουμε να βλέπουμε», γράφουν οι Ισραηλινοί στη λεζάντα τους και όπως φαίνεται η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτό που απομένει να δούμε, είναι αν η επιστροφή του θα συνδυαστεί με τον αγώνα της «ομάδας του λαού» κόντρα στον Ολυμπιακό.