Αταμάν: «Δεν αξίζαμε να νικήσουμε»
i

© Intime

Αταμάν: «Δεν αξίζαμε να νικήσουμε»

Sportal newsroom 23:49 - 25.01.2024

Ο Εργκίν Αταμάν σημείωσε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Μακάμπι ότι η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υπέστη την ένατη ήττα του στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν «λύγισε» με 90-75 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης. 

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν σημείωσε ότι η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη. Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR σχολίασε ότι η ομάδα του ξέμεινε από γκαρντ.

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο μπάσκετ δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δεν έχει πόιντ γκαρντ. Σήμερα είχαμε μόνο τον Γκραντ, που είχε και 4 φάουλ, και στη συνέχεια χάσαμε και τον Ναν. Σε μία μέρα που οι δύο σκόρερ μας σούταραν με αυτό το ποσοστό ήταν αδύνατον για εμάς να πάρουμε τη νίκη.

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού από Μακάμπι και Ρεάλ
EUROLEAGUE

23:35 - 25.01.2024

Η βαθμολογία της Euroleague μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού από Μακάμπι και Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 90-75 από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι για την 23η αγωνιστική της Euroleague, ενώ ο Ολυμπιακός από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 90-85. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία.

Η Euroleague είναι μία πολύ σκληρή διοργάνωση. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα και φαβορί και μετά από αρκετές εβδομάδες χάσαμε. Δεν είχαμε δύο βασικά πόιντ γκαρντ, τους Σλούκα και Βιλντόζα, και ελπίζω σύντομα ένας από τους δύο να επιστρέψει γιατί είναι δύσκολο να παίξεις μπάσκετ χωρίς πλέι μέικερ», σημείωσε ο Εργκίν Αταμάν.

Sportal Euroleague Show με Μακάμπι - Παναθηναϊκός 90-75 και Ρεάλ - Ολυμπιακός 90-85