ΜακΚίσικ: «Σκέφτηκα εγωιστικά, το άξιζα που τα άκουσα από τον Μπαρτζώκα»

ΜακΚίσικ: «Σκέφτηκα εγωιστικά, το άξιζα που τα άκουσα από τον Μπαρτζώκα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος και αναφέρθηκε στα φάουλ που φορτώθηκε στην δεύτερη περίοδο, υπογραμμίζοντας πως λειτούργησε εγωιστικά.

Απέναντι στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός είχε στη σύνθεσή του τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος πήρε τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις. Η παρουσία του εκρηκτικού άσου στα δυτικά προάστια όμως, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Στην δεύτερη περίοδο φορτώθηκε με 4 φάουλ, εκ των οποίων ένα ήταν τεχνική ποινή που δέχτηκε. Κάτι που προκάλεσε τα νεύρα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος και τα έψαλε στον παίκτη του. Δικαιολογημένα, όπως παραδέχτηκε ο ΜακΚίσικ, που δήλωσε πως λειτούργησε εγωιστικά και άξιζε το... κατσάδιασμά από τον προπονητή των Πειραιωτών.

Ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμένα στην δεύτερη περίοδο. Σκέφτηκα εγωιστικά και τα άκουσα από τον κόουτς (σ.σ. Μπαρτζώκα), το άξιζα. Δεν ήμουν αγχωμένος, ήμουν εκνευρισμένος! Αισθάνομαι πολύ καλά τώρα που επέστρεψα. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Πάμε να συνεχίσουμε με νίκες. Δεν χρειάζεται ν’ αλλάξουμε το mindset μας».