Την Τρίτη η κρίσιμη μέρα για τον Ουόκαπ, θα υποβληθεί σε μαγνητική - Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Την Τρίτη η κρίσιμη μέρα για τον Ουόκαπ, θα υποβληθεί σε μαγνητική - Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:10 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 04.03.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι, όμως οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων είναι αισιόδοξοι για την κατάστασή του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε του Περιστερίου, όμως το πρώτο πράγμα που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά ήταν ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Περιστέρι, καθώς στην προσπάθειά του να παίξει άμυνα στον Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ, πάτησε άτσαλα στο παρκέ με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ήταν πάνω από τον Τομας Ουόκαπ, προκειμένου να δουν την κατάστασή του, με τον παίκτη να μένει εκτός από το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του είναι ελαφρύ διάστρεμμα.

Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Τόμας Ουόκαπ. Ο ίδιος, μετά το τέλος του αγώνα, τόνιζε σε πηγαδάκια πως είναι καλά, ενώ την ίδια στιγμή πατούσε καλά το πόδι, χωρίς να χρειαστεί να κουτσαίνει.

Περίπατος για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:10 - 04.03.2024

Περίπατος για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στο Περιστέρι, το εγκλώβισε με την άμυνά του και πήρε τη νίκη με 85-67 εκτός έδρας, ανεβαίνοντας στο 17-2. Τα πάντα τελείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός γκάζωσε και το Περιστέρι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει το μυαλό του στον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Όλα βέβαια θα κριθούν τη Τρίτη (5/3), όταν και ο Τόμας Ουόκαπ θα υποβληθεί σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς. Αυτή θα κρίνει και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στη Βίρτους στο ΣΕΦ (7/3) ο «Θωμάς».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη γεμάτο απουσιολόγιο. Οι Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ναζ Μήτρου - Λονγκ αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παραμένουν εκτός δράσης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ελπίζει σε... μείωση των ονομάτων στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του και όχι σε αύξηση.