Ανησυχία για Ουόκαπ στον Ολυμπιακό - Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται

Τόμας Ουόκαπ

Ανησυχία για Ουόκαπ στον Ολυμπιακό - Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται

Sportal newsroom 20:38 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 04.03.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ χτύπησε κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι και αμέσως πήγε στον πάγκο, με το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών να... πέφτει πάνω του.

«Καρδιοχτύπι» στον Ολυμπιακό με τον Τόμας Ουόκαπ. Ο πλέι μέικερ των Πειραιωτών διεκδίκησε τη μπάλα, σε μια επίθεση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, προς τα τέλη της πρώτης περιόδου, με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις στο πόδι.

Αμέσως όμως πήγε στον πάγκο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τους ανθρώπους των Πειραιωτών, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να πέφτει... πάνω του από την πρώτη στιγμή για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η ανησυχία, σε πρώτη φάση, ήταν έντονη, καθώς ο διεθνής άσος είναι από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και κανείς δεν θα ήθελε να τον δει εκτός μάχης ειδικά σε αυτή τη φάση της σεζόν. Μάλιστα ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ ρώτησε τον Ουόκαπ για την κατάστασή του, με τον ίδιο να απαντάει πως νιώθει καλά.

Λίγη ώρα αργότερα φόρεσε τη φόρμα του αναπληρωματικού και κάθισε στον πάγκο και πλέον είναι στην ευχέρεια του Γιώργου Μπαρτζώκα το αν θα τον χρησιμοποιήσει στη συνέχεια του αγώνα στο κλειστό «Α.Παπανδρέου».