Μιλουτίνοφ και Μπαρτζώκας τα είπαν πριν το Περιστέρι - Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας - Μιλουτίνοφ

Μιλουτίνοφ και Μπαρτζώκας τα είπαν πριν το Περιστέρι - Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τα είπαν για αρκετά λεπτά πριν ξεκινήσει το Περιστέρι - Ολυμπιακός, με τον κόουτς των Πειραιωτών να δείχνει, από τις κινήσεις του σώματος, πως ρωτούσε τον παίκτη του σχετικά με την κατάστασή του.

Περιστέρι και Ολυμπιακός κοντράρονται για την 19η αγωνιστική της Basket League, με την αποστολή των Ερυθρόλευκων να συμπεριλαμβάνει και τους τραυματίες, αλλά και αυτούς που είναι εκτός ελληνικού ρόστερ.

Ναζ Μήτρου - Λονγκ, Ίγκι Μπραζντέικις, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και όχι μόνο, ήταν από νωρίς στο πλευρό των συμπαικτών τους, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ μάλιστα να έχει μεγάλη συνομιλία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, περίπου μια ώρα πριν το τζάμπολ, κάθησαν στις πολυθρόνες δίπλα από το παρκέ, με τους δύο τους να συνομιλούν για αρκετά λεπτά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε, βάσει των κινήσεων του σώματός του, να θέλει να μάθει για το πώς αισθάνεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό είναι στα «πιτς», δουλεύοντας ακατάπαυστα για την επιστροφή του.

Ο Σέρβος σταρ, τον οποίο αποθέωσε πρόσφατα ο Νίκολα Γιόκιτς, υπέστη κάταγμα στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου της Basket League με τον Παναθηναϊκό και χρειάστηκε επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, με τον ίδιο να αναμένεται σύντομα να πατήσει παρκέ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των Ερυθρόλευκων, μέσα στον Μάρτη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναμένεται να αρχίσει πάλι προπονήσεις, με σκοπό να είναι έτοιμος όταν θα κριθούν οι τίτλοι για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.