Εκτός και με Περιστέρι οι Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου - Λονγκ

Ναζ Μήτρου - Λονγκ

Εκτός και με Περιστέρι οι Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου - Λονγκ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:17 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 03.03.2024

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει απουσίες, με τους Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου Λονγκ να παραμένουν εκτός 12άδας και στο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι (4/3)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να έχει σοβαρούς... πονοκεφάλους, καθώς ούτε στο ματς με το Περιστέρι (4/3, 20:15) θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες.

Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου - Λονγκ παραμένουν εκτός προπονήσεων και έτσι δεν θα παίξουν ούτε στην αναμέτρηση απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, με τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού να γκαζώνουν, προκειμένου να μπορέσουν να είναι έτοιμοι στο μεγάλο ματς απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια (7/7) στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος, ενώ ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έχει υποστεί μυϊκό σπασμό οπίσθιου μηριαίου αριστερά. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο διεθνής πλέι μέικερ των Πειραιωτών τραυματίστηκε στην αριστερή ωμοπλάτη στην προπόνηση της Εθνικής και δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, εκτός αναμέτρησης θα είναι επίσης οι Λουκ Σίκμα, Ίγκνας Μπραζντέικις και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στο ελληνικό ρόστερ της Stoiximan Basket League.

Βάσει της απουσίας του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, η 6άδα των ξένων για το ματς με το Περιστέρι θα συμπεριλαμβάνει τους Αϊζάια Κάνααν, Μόουζες Ράιτ, Μουστάφα Φαλ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον τελευταίο να επιστρέφει μετά από πολλούς μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, παίρνοντας την θέση του Ίγκι Μπραζντέικις.