Ο Παπανικολάου είπε ετεροχρονισμένα «χρόνια πολλά» στον Ουόκαπ και... αναγκαστικά προέκυψε κέρασμα στο Κάουνας (vid)

Ο Παπανικολάου είπε ετεροχρονισμένα «χρόνια πολλά» στον Ουόκαπ και... αναγκαστικά προέκυψε κέρασμα στο Κάουνας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:21 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 02.03.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ έχει γενέθλια 30 Δεκέμβρη, αλλά ο Κώστας Παπανικολάου του είπε «χρόνια πολλά» το βράδυ της 1η Μαρτίου, μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις. Και ο 31χρονος γκαρντ «αναγκαστικά» κέρασε ένα δείπνο στο αγαπημένο του εστιατόριο στο Κάουνας.

Το Κάουνας ο Τόμας Ουόκαπ το ξέρει καλά. Ίσως καλύτερα και από τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος έχει γεννηθεί εκεί, αλλά έχει μεγαλώσει στον Καναδά.

Έτσι, όπως ο Ολυμπιακός ενημέρωσε στην διαδικτυακή «καλημέρα» του, αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία των «ερυθρολεύκων» στη Λιθουανία επί της Ζαλγκίρις για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ουόκαπ κέρασε τους συμπαίκτες του σούσι, στο αγαπημένο του εστιατόριο στο Κάουνας. Εκεί που σύχναζε την τριετία 2018-2021, όταν και αγωνίστηκε στην Ζαλγκίρις, πριν τον καλέσει στον Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Κι επειδή ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου κάτι ήξερε για το... κέρασμα, προσπάθησε να το δικαιολογήσει.

Όταν αυτός και οι συμπαίκτες του συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Zalgirio Arena για το τελευταίο «ζντο» μετά τη νίκη, ο «Παπ» είπε χρόνια πολλά στον Τόμας Ουόκαπ, παρά το γεγονός ότι ο Τεξανός έχει γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου.

Τον ανάγκασε όμως, να μην ξεχάσει το κέρασμα που ακολούθησε και μία βραδινή βόλτα σε μία πόλη που ο Ολυμπιακός έχει κακές αναμνήσεις (από τον περσινό τελικό), αλλά ο Ουόκαπ ξέρει καλά που υπάρχει καλό φαγητό.

🔴 Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός 76-95: ΟΜΑΔΑΡΑ στο Κάουνας - Απολαυστικοί οι Ουόκαπ, Πίτερς & ΜακΚίσικ!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!