Η φάση που Φαλ, Ουόκαπ και Πίτερς έπαιξαν το μπάσκετ του Μπαρτζώκα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (vid)

Η φάση που Φαλ, Ουόκαπ και Πίτερς έπαιξαν το μπάσκετ του Μπαρτζώκα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:18 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 02.03.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο αλτρουιστής είναι.

Ο Ολυμπιακός, πάρα τις απουσίες, «ποδοπάτησε» τη Ζάλγκριρις στη Zalgirio Arena (76-95) παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική νίκη του.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν τις 16 νίκες τη φετινή σεζόν στη EuroLeague μετά από 27 αγωνιστικές και παρέμειναν στην πρώτη εξάδα της κατάταξης.

Κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος αγωνίστηκε 29:18 και τελείωσε το ματς με 22 πόντους (4/8 τρίποντα και 5/5 δίποντα) μοιράζοντας 7 ασίστ και μαζεύοντας 4 ριμπάουντ, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ καριέρας στην διοργάνωση.

Φυσικά, ο 31χρονος γκαρντ των Πειραιωτών ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμη ματς και στην άμυνα και μάλιστα εμπλούτισε τη στατιστική του με δύο κλεψίματα. Μάλιστα, μετά από ένα κλέψιμο απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο αλτρουιστής είναι.

Είναι διαφορετικό να είσαι ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Είναι διαφορετικό να είσαι ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός, παρά τις απουσίες, πέρασε σαν σίφουνας από το Κάουνας και την έδρα της Ζάλγκιρις, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Συγκεκριμένα, 7:30 πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο Ουόκαπ κλέβει την μπάλα από τον Έβανς, αυτή φτάνει στα χέρια του Φαλ κι εκείνος την πετά αμέσως στον Τεξανό γκαρντ, ο οποίος τρέχει προς το αντίπαλο καλάθι. Εκείνος μολονότι μπορεί να τελειώσει μόνος του τη φάση, περιμένει τον Πίτερς του δίνει την μπάλα κι ο Αμερικανός με ένα κάρφωμα κάνει το 6-4 για τον Ολυμπιακό. Σε αυτή τη φάση οι τρεις «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν το μπάσκετ του Γιώργου Μπαρτζώκα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα.

🔴Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός 76-95: ΟΜΑΔΑΡΑ στο Κάουνας - Απολαυστικοί οι Ουόκαπ, Πίτερς & ΜακΚίσικ!