Ο ενθουσιασμός της Μπέριλ ΜακΚίσικ για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»

Μπέριλ ΜακΚίσικ

i

Μπέριλ ΜακΚίσικ / © Instagram

Ο ενθουσιασμός της Μπέριλ ΜακΚίσικ για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»

Πάνος Κορομηλάς 22:27 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 01.03.2024

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός κόντρα στη Ζάλγκιρις και η Μπέριλ ΜακΚίσικ, αποθέωσε την εμφάνιση της ομάδας με μια ανάρτηση στο «X».

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν... άνεμος από το Κάουνας, επικρατώντας με 95-76 της Ζάλγκιρις. Οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν έτσι στο 16-11, εδραιώθηκαν στην εξάδα και θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια για το πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs.

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν εξαιρετικός και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκανε τη διαφορά, ολοκληρώνοντας το ματς με 20 πόντους, τρία ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η σύντροφος του Αμερικανού φόργουορντ μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και του συντρόφου της, με μια ανάρτηση στο «X» (πρώην twitter).

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε μια φωτογραφία του την ώρα που έκανε τις συνηθισμένες δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα και τη συνόδευσε με τη λεζάντα:

«Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα».

Δείτε το μήνυμα της Μπέριλ ΜακΚίσικ:

Θυμίζουμε πως η Μπέριλ ΜακΚίσικ είναι αρκετά ενεργή στα social media, ενώ συχνά δίνει το παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στηρίζοντας τον παίκτη του Ολυμπιακού σε κάθε αγώνα.