Τρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός μας κατέστρεψε, έπαιξε όπως παίζει μια ομάδα του Final 4»

Αντρέα Τρινκιέρι

i

© Photo by Eitvydas Kinaitis/Euroleague Basketball via Getty Images

Τρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός μας κατέστρεψε, έπαιξε όπως παίζει μια ομάδα του Final 4»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:31 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 02.03.2024

Ο Αντρέα Τρινκιέρ αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον Ολυμπιακό, μετά την άνετη επικράτηση των Ερυθρόλευκων απέναντι στην ομάδα του, τη Ζάλγκιρις.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την ήττα της Ζάλγκιρις από τον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό να αποθεώνει τους Ερυθρόλευκους, τονίζοντας ότι έπαιξαν όπως παίζει μια ομάδα Final 4.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντρέα Τρινκιέρι:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το φανταστικό παιχνίδι του. Είναι μια ομάδα με σωματική και  πνευματική σκληράδα. Απλά μας κατέστρεψαν. Μετά από 20 λεπτά που προσπαθήσαμε, στο δεύτερο δεν παρουσιαστήκαμε στο παιχνίδι. Άξιζαν τη νίκη. Έπαιξαν ως μια ομάδα για το Final 4. Είναι ομάδα Final 4. Είχαν σπουδαίες ατομικές επιδόσεις και σπουδαία ομαδική επίδοση. Θέλετε να δείτε αίμα, αλλά δεν θα δείτε αίμα. Δεν υπάρχει λόγος να ;αποδώσουμε ευθύνες τώρα. Κάναμε κακή εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Όμως είναι πολύ εύκολο να αποδώσουμε ευθύνες. Στα τελευταία ματς παίζαμε εξαιρετικά, όμως μετά είχαμε την διακοπή και ουσιαστικά χάσαμε τον ρυθμό και την συγκέντρωσή μας. δεν κάναμε τα ίδια πράγματα.

Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι. Πήραμε μάθημα σήμερα και πρέπει να μάθουμε από αυτό. για την ομαδική άμυνα, την επίθεση. Το μόνο που θα πω για τους παίκτες μου είναι πως μπροστά σε τόση σκληράδα, παραιτηθήκαμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο καθένας κοιτάζει τη δική του ευθύνη και οι δεσμοί ανάμεσα στους παίκτες σπάνε. Πρέπει να παλέψουμε απέναντι στις κακές συνήθειες και δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε. Οι ίδιοι παίκτες που ήταν κακοί σήμερα, ήταν ήρωες πριν τρεις εβδομάδες. Θα είμαι αντικειμενικός. Είμαι χαρούμενος; Όχι. Είναι έξαλλος; Ναι. Αλλά οι ίδιοι παίκτες που είχαν αυτό το απογοητευτικό ματς, είναι εκείνοι που μας έδωσαν ελπίδες. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες. Όλα τα λάθη μας θα τα αναλύσουμε. Αλλά πάμε στο επόμενο. Αυτό μπορούμε να κάνουμε».

🔴Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός 76-95: ΟΜΑΔΑΡΑ στο Κάουνας - Απολαυστικοί οι Ουόκαπ, Πίτερς & ΜακΚίσικ!