ΜακΚίσικ αντί Μπραζντέικις στην Stoiximan Basket League

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

Σακίλ ΜακΚίσικ/©Intime

ΜακΚίσικ αντί Μπραζντέικις στην Stoiximan Basket League

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:13 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 02.03.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στον ΕΣΑΚΕ, αντικαθιστώντας τον Ίγκνας Μπραζντέικις στην 7άδα των ξένων στην Stoiximan Basket League.

Σε μία αλλαγή ξένου προχώρησε στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός στη Stoiximan Basket League. Συγκεκριμένα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ δηλώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στον ΕΣΑΚΕ, αντικαθιστώντας τον Ίγκνας Μπραζντέικις στην 7αδα των ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

22:32 - 01.03.2024

Η MVP εμφάνιση του Σακίλ ΜακΚίσικ κόντρα στη Ζαλγκίρις

Καρφώματα, τρίποντα και ένας Σακίλ ΜακΚίσικ σκέτη απόλαυση! Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ πραγματοποίησε μακράν την καλύτερή του εμφάνιση τη φετινή σεζόν και μοιραία αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, έχοντας 20 πόντους.

Μετά από αυτή την κίνηση οι Πειραιώτες έχουν πλέον στην διάθεσή τους ακόμα μία αλλαγή μέχρι την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League, αφού πριν από έναν μήνα ο Μόουζες Ράιτ είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Πλέον την 7άδα του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League συνθέτουν οι εξής: Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Σακίελ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ και Μουσταφά Φαλ. Εκτός μένουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα.