Αλλαγή ξένου στον Ολυμπιακό: Μέσα ο Ράιτ, έξω ο Μιλουτίνοφ

Αλλαγή ξένου στον Ολυμπιακό: Μέσα ο Ράιτ, έξω ο Μιλουτίνοφ

Γιώργος Γαβριλάκης 12:25 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 02.02.2024

Στο ρόστερ που έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην Stoiximan Basket League, συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο νεοαποκτηθείς Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός σέντερ αντικατέστησε τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ και θα κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Προμηθέα (4/2)

Ο βασικός λόγος που αποκτήθηκε ο Μόουζες Ράιτ από τον Ολυμπιακό είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Διότι, ο Μουσταφά Φαλ βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής του, αλλά ο Σέρβος χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο χειρουργημένο πόδι του. 

Έτσι, ο 26χρονος Αμερικανός, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην τουρκική Μερκεζεφέντι, αλλά έχει ήδη δύο συμμετοχές με της ερυθρόλευκη φανέλα στην EuroLeague (και μάλιστα στο ντεμπούτο του ήταν καταπληκτικός), τώρα ετοιμάζεται και για την πρώτη του εμφάνιση και στην εγχώρια λίγκα. 

Η ομάδα του Πειραιά τον συμπεριέλαβε στο ρόστερ που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan Basket League, εκεί που πλέον -και προς το παρόν- δεν βρίσκεται το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αυτή είναι η αλλαγή που έκανε ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, που λόγω των απουσιών αναγκάστηκε να παίξει χωρίς σέντερ κόντρα στον ΠΑΟΚ (έλειπε και ο Πετρούσεφ), αλλά τώρα με τον Μόουζες Ράιτ πολλά από τα προβλήματά του θα λυθούν. 

Ο Ράιτ στις 4 Φεβρουαρίου (ημέρα Κυριακή) αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Stoiximan Basket League, στο παιχνίδι κόντρα στον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα, Προμηθέα, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. 

Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)
EUROLEAGUE

09:59 - 02.02.2024

Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς στο Μόναχο και της νίκης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες του και να τους εξηγήσει τι... πρέπει να σημαίνει αυτή τους η επιτυχία.

Μέχρι στιγμής ο Αμερικανός ύψους 206 εκατοστών έχει καταγράψει στην EuroLeague 15 πόντους (με 7/9 σουτ) και 5 ριμπάουντ σε 24'18'' χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική και 2 πόντους και άλλα τόσα ριμπάουντ σε 16'45'' κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 25η αγωνιστική. Και στα δύο παιχνίδια ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!