Φίλος του Ολυμπιακού εκδήλωσε την επιθυμία του: «Μπαρτζώκα για πάντα στο λιμάνι»! (vid)
i

printscreen

Φίλος του Ολυμπιακού εκδήλωσε την επιθυμία του: «Μπαρτζώκα για πάντα στο λιμάνι»! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:39 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 02.02.2024

Στο οπτικοακουστικό υλικό που συγκέντρωσε από το Μόναχο η... παρακάμερα του Ολυμπιακού ξεχωρίζουν πολλές στιγμές της νίκης. Η ατάκα του φιλάθλους όμως, έξω από το γήπεδο, απευθυνόμενος στον κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκα, είναι η πιο χαρακτηριστική όλων.

Περίμεναν υπομονετικά, παρά το κρύο στο Μόναχο, για να συναντήσουν τους πρωταγωνιστές. Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν τους κρατούσε ζεστούς και όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε στον χώρο όλοι οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» τον περιτριγύρισαν για να του δώσουν συγχαρητήρια.  

Ένας από αυτούς ήθελε κάτι παραπάνω και το εξέφρασε: «Για πάντα στο λιμάνι κόουτς», του είπε, αφού πρώτα βέβαια έβγαλε μία selfie μαζί του. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε (μεταξύ πολλών ακόμα) από την... παρακάμερα του Ολυμπιακού. Δηλαδή, από το οπτικοακουστικό υλικό με στιγμές που δεν έδειξε η τηλεόραση ή δεν ήταν δυνατόν να παρακολουθήσουν όσοι ήταν στο γήπεδο.  

Από την πνευματική προετοιμασία πριν βγουν οι παίκτες των Πειραιωτών στο παρκέ για την κόντρα με τους Γερμανούς, μέχρι τη στιγμή που αποχώρησαν από το γήπεδο. Εντός του βίντεο ήταν και η στιγμή που ο Μπαρτζώκας απευθύνθηκε στους παίκτες του στα αποδυτήρια κι αφού είχε ολοκληρωθεί η αναμέτρηση λέγοντάς τους πως «εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!».

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!