ΜακΚίσικ στο Sportal: «Το σχέδιο είναι να μείνω για αρκετά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό»
i

© Intime

ΜακΚίσικ στο Sportal: «Το σχέδιο είναι να μείνω για αρκετά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:40 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 20.02.2023

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ θέλει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την επιθυμία του αυτή μέσα από το Sportal!

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο παίκτης που αγαπιέται όσο λίγοι ξένοι στο Λιμάνι του Πειραιά και όχι άδικα.

Ο «Shaq Attack» του Ολυμπιακού παίζει με πάθος όσο λίγοι, έχει δεθεί με τον κόσμο, έχει αγαπήσει την ομάδα, τους φιλάθλους, την χώρα μας και έχει γίνει και μπαμπάς εδώ. Πώς λοιπόν να μην θέλει να συνεχίσει να φορά την φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο;

Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:33 - 20.02.2023

Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής» (vid)

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την κατάκτηση του 11ου Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό και στάθηκαν στο «μέχρι τέλους» και τις συνθήκες που διαμόρφωσε η απόφασή τους να αποσύρουν την ομάδα το 2019 από τις ελληνικές διοργανώσεις.

«Αυτό είναι το σχέδιο. Να μείνω στον Ολυμπιακό για αρκετά ακόμα χρόνια», είπε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο Sportal λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, χωρίς φυσικά να μένει μόνο εκεί, καθώς η συνέντευξη μπορεί να ήταν μικρή, ελέω συνθηκών (απονομές κλπ), όμως είχε ζουμί!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρίσκεται στα… ουράνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ρίχνοντας κατά σειρά στο καναβάτσο τους Άρη, Παναθηναϊκό και Περιστέρι. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ λοιπόν, σχολίασε σχετικά πως «Είναι σπουδαίο. Είναι το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της σεζόν και θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στις άλλες ομάδες».

Ο Αμερικανός ήρθε στον Ολυμπιακό το 2020. Έκτοτε έχει περάσει απίστευτες στιγμές, ενώ πλέον είναι στην κορυφή της κατάταξης στην Ευρωλίγκα, έχει παίξει σε ένα Final 4 Euroleague και μετρά 4 σερί τίτλους στην Ελλάδα. 

«Δεν το περίμενα», είπε σε ερώτηση σχετικά με το εάν περίμενε να ζήσει τέτοιες στιγμές όταν υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο, με τον ίδιο να συμπληρώνει πως «με αυτούς τους συμπαίκτες, μέρα με τη μέρα πιστεύαμε όλο και περισσότερο ο ένας στον άλλον και την φιλοσοφία του κόουτς. Είναι απίστευτο το τι μπορέσαμε να πετύχουμε τα δύο αυτά χρόνια και πρέπει να συνεχίσουμε».

Τέλος, ρωτήσαμε τον Σακίλ ΜακΚίσικ τι έχει να πει για τους στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Παρόλα αυτά, ο εκρηκτικός γκαρντ του Ολυμπιακού δεν ήθελε να κοιτάξει αμέσως το μετά, καθώς, πριν τους στόχους, έπρεπε να γιορτάσει πρώτα!

«Για την ώρα πρέπει να γιορτάσουμε τον τίτλο μας. Σήμερα (σ.σ. χτες) έχει γλέντι και διασκέδαση. Μετά θα κοιτάξουμε τη συνέχεια».