Μαργαρίτης: «Ενέργεια και συγκέντρωση τα κλειδιά για το 1-1»

Βαγγέλης Μαργαρίτης

i

© Intime

Μαργαρίτης: «Ενέργεια και συγκέντρωση τα κλειδιά για το 1-1»

Sportal newsroom 20:51 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 06.06.2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι την Τετάρτη 7/6 και ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, ζητώντας από τους συμπαίκτες του συγκέντρωση για να φτάσουν στη νίκη.

Η συγκέντρωση και η ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα δώσουν στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να ισοφαρίσει το Περιστέρι στους μικρούς τελικούς της Basket League.

Ο ίδιος χαρακτήρισε το Περιστέρι πολύ δυνατό αντίπαλο, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, ενώ έδειξε την εμπιστοσύνη του στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, για τα όσα έχουν κάνει τη φετινή σεζόν, επισημαίνοντας ότι το κλειδί της νίκης είναι η συγκέντρωση και η ενέργεια.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας. Το Περιστέρι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας, θέλουμε να είναι ο κόσμος στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε, να ισοφαρίσουμε την σειρά και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την 3η θέση», είπε αρχικά ο Έλληνας παίκτης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία τους, ζητώντας να κάνουν ακόμα ένα βήμα:

«Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει ήδη κάνει πολλά στη διάρκεια της φετινής σεζόν και ελπίζουμε ότι με συγκέντρωση και ενέργεια θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα σε αυτό το παιχνίδι».

Tags: