Με γαστρεντερίτιδα ο Σλούκας, αμφίβολος για το Game 2

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Με γαστρεντερίτιδα ο Σλούκας, αμφίβολος για το Game 2

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:47 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 06.06.2023

Ο Κώστας Σλούκας δύο μέρες πριν τον δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/6, 21:15) είναι στο κρεβάτι με γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι αμφίβολη.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα έπειτα από την οριακή νίκη στο ΣΕΦ. Τώρα, ετοιμάζεται για το... δεύτερο. Το βράδυ της Πέμπτης (8/6, 21:15) θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ και η αμφιβολία που έχει δημιουργηθεί στον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα και στους συνεργάτες του είναι η συμμετοχή του Κώστας Σλούκας. 

Ο 33χρονος γκαρντ και καλύτερος έκτος παίκτης της Euroleague έπειτα από την ψηφοφορία της Ένωσης Παικτών, την Τρίτη (6/6) ξύπνησε με μία αδιαθεσία που εξελίχθηκε σε γαστρεντερίτιδα. 

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας ερευνά την επίθεση στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:48 - 06.06.2023

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας ερευνά την επίθεση στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Τα επεισόδια και η επίθεση μερίδας φιλάθλων του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της εισόδου του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό (Κυριακή 4/6) πλέον βρίσκεται στα γραφεία του Αθλητικού Εισαγγελέα, ο οποίος μελετά την υπόθεση.

Είτε είναι ιογενής, είτε βακτηριακή, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συμμετοχή του κρίνεται αυτή τη στιγμή αμφίβολη και προφανώς δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» και ο ίδιος ο Σλούκας θα περιμένουν μήπως και υποχωρήσουν άμεσα τα συμπτώματα και μπορέσει να κάνει έστω... μισή προπόνηση πριν το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι. 

Ο Σλούκας είναι κομβικός παίκτης του Ολυμπιακού και ειδικά τώρα που ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τον Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος (πλέον) είναι εκτός ρόστερ στην Basket League, αποτελεί το σημαντικότερο επιθετικό όπλο από την περιφέρεια. 

Πιθανή του απουσία θα επιφορτήσει τον ρόλο του Τόμας Ουόκαπ, του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά και των Σακίλ ΜακΚίσικ και Μιχάλη Λούντζη. Μάλιστα, ο τελευταίος ξεκίνησε ως μέλος της πρώτης πεντάδας στο Game 1 και μάλιστα ήταν πολύ δυναμικός τα πρώτα λεπτά.