Το διπλό «όχι» του Χεζόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης βάζει... φωτιές ενόψει καλοκαιριού

Μάριο Χεζόνια

Το διπλό «όχι» του Χεζόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης βάζει... φωτιές ενόψει καλοκαιριού

Χρήστος Τσάλτας 09:42 - 20.02.2024

Ο Μάριο Χεζόνια κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο με την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Κροάτης φόργουορντ έχει ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις ανανέωσης από τους «Μερένχες».

Το ερχόμενο καλοκαίρι το όνομα του Μάριο Χεζόνια αναμένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Κροάτης φόργουορντ παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του τη φετινή σεζόν, όντας παίκτης-βαρόμετρο για την ομάδα του Τσους Ματέο σε ACB και Euroleague.

Το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε για πολλά λεπτά στον τελικό του Copa Del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων, με την δυσαρέσκεια του Super Mario να είναι έκδηλη με το πέρας της αναμέτρησης. Δεν πανηγύρισε το τρόπαιο και μάλιστα πήγε πρώτος-πρώτος στα αποδυτήρια και χωρίς διάθεση να κάνει δηλώσεις.

Όλα αυτά την ώρα που το θέμα του συμβολαίου του παραμένει στην επιφάνεια. Ο διεθνής άσος μάλιστα, όπως αναφέρει η Marca, έχει ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις της Ρεάλ για να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Μαδρίτη.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού απέρριψε τις προτάσεις γιατί πιστεύει ότι οικονομικά δεν ήταν στα επίπεδα που θέλει εκείνος και μάλιστα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ πως αν θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια στο οικονομικό κομμάτι. Την ίδια στιγμή που στο... κόλπο της απόκτησής του παραμένει σταθερά ο Παναθηναϊκός, με τη σύνδεση ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2023.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι «πράσινοι» έχουν βάλει στο τραπέζι πρόταση τριετούς διάρκειας με συμβόλαιο που φτάνει στα 6 εκατ. ευρώ συνολικά. Ένα ποσό πολύ πιο υψηλό σε σχέση με την προσφορά της Ρεάλ, όπως σημειώνεται.

Την ίδια ώρα από το περιβάλλον του Κροάτη άσου διαρρέεται πως δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο που έχει στην ομάδα την φετινή σεζόν, ενώ η αντίδρασή του μετά τον τελικό του Copa del Rey είπε πολλά. «Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε και τώρα τέλος. Πάμε σπίτι», έλεγε σε ανθρώπους της ομάδας στα αποδυτήρια, δίχως να έχει διάθεση για πανηγυρισμούς. Μένει να φανεί, λοιπόν, εάν όλη αυτή η απογοήτευση είναι η... φωτιά που θα ανάψει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την υπόθεση Χεζόνια να εξελίσσεται ήδη σε σίριαλ.