Σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Ρεάλ - Απευθείας στη Μαδρίτη ορισμένοι παίκτες

Σοβαρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Ρεάλ - Απευθείας στη Μαδρίτη ορισμένοι παίκτες

Ηλίας Λαλιώτης 21:43 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 19.02.2024

Χωρίς τον Εργκίν Αταμάν και 8 παίκτες θα κάνει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός AKTOR για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε από το Ηράκλειο της Κρήτης με άδεια χέρια, καθώς ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας της σεζόν σε EuroLeague και Basket League, ωστόσο η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (29/2) στην Ισπανία θα γίνει κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Κι αυτό γιατί παίκτες και τεχνικό τιμ... σκορπίστηκαν ανά την Ευρώπη μετά την ολοκλήρωση του Κυπέλλου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το «παράθυρο» για τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων για το EuroBasket.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:36 - 18.02.2024

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ένα στόρι στα social media συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και έπειτα έδωσε μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει 8 διεθνείς στις τάξεις του. Τους Μήτογλου, Καλαϊτζακη, Αντετοκούνμπο, Μωραΐτη και Μαντζούκα στην Εθνική Ελλάδας, οι οποίοι έχουν μπροστά τους τις αναμετρήσεις με Τσεχία (23/2, 21:00) στο ΣΕΦ και Ολλανδία εκτός έδρας (26/2, 20:30).

Στην Εθνική Γαλλίας έχει κληθεί ο Ματίας Λεσόρ για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Κροατία (23/2) και σε Βοσνία (26/2).

Στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας βρίσκεται ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τους Ίβηρες να αντιμετωπίζουν τη Λετονία στη Σαραγόσα (22/2) και το Βέλγιο στο Σαρλερουά (25/2).

Τέλος, στην Πολωνία κλήθηκε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Λιθουανία (22/2, εκτός έδρας) και τη Βόρεια Μακεδονία (26/2 εντός έδρας) στο πλαίσιο των προκριματικών του EuroBasket 2025.

Παράλληλα, στην πατρίδα του επέστρεψε και ο Εργκίν Αταμάν (έκανε ήδη σήμερα και προπόνηση) καθώς είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025 κόντρα στην Ιταλία εκτός έδρας (22/2) και την Ισλανδία στην Κωνσταντινούπολη (25/2).

Αυτό σημαίνει πως η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ελλιπέστατη, μιας και 8 παίκτες και ο προπονητής θα απουσιάζουν όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, οι ξένοι διεθνείς αναμένεται να ενσωματωθούν απευθείας στη Μαδρίτη με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, οπότε θα έχουν κάνει όλοι μαζί μόλις μία προπόνηση πριν από τη μάχη με την κορυφαία ομάδα της EuroLeague φέτος.