Το συγκινητικό αντίο του Χεζόνια στον Πάρη: «Σ' αγαπώ πολύ αφεντικό»
i

© Intime

Το συγκινητικό αντίο του Χεζόνια στον Πάρη: «Σ' αγαπώ πολύ αφεντικό»

Sportal newsroom 12:11 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 08.06.2024

Από τη Μαδρίτη ο Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ, ενημερώθηκε για τον θάνατο του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάτη, και έστειλε μέσω κοινωνικών δικτύων ένα συγκινητικό μήνυμα!

Συνάντησε για πρώτη φορά τον Πάρη Δερμάνη το 2021. Σε μία από τις πρώτες του επισκέψεις στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Τώρα, ο Μάριο Χεζόνια κατοικώντας στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και προετοιμαζόμενος για τους τελικούς της Liga Endesa κόντρα Μούρθια, ενημερώθηκε για τον θάνατο του φροντιστή του Παναθηναϊκού και... λύγησε.

Ο 29χρονος Κροάτης φόργουορντ με ανάρτησή του μετέφερε με τον φορτισμένο συναισθηματικά τρόπο του τα συλλυπητήρια. «Ήταν ο ορισμός του Παναθηναϊκού. Η ψυχή του ΟΑΚΑ», έγραψε για αρχή και κατέληξε με ακόμα πιο συγκινητικά λόγια: «Σ' αγαπώ αφεντικό μου. Ειλικρινά μου λείπεις. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου».

Ο Μάριο Χεζόνια αν και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε... μισή σεζόν (τον χειμώνα του 2021) έχει συνδεθεί ανεξίτιλα με τους «πράσινους», ειδικά με τους φιλάθλους του, αλλά και με τα μακροχρόνια στελέχη της ομάδας.

Ο Δερμάνης ήταν ένας από αυτά, καθώς εργάστηκε στην ΚΑΕ για 17 ολόκληρα χρόνια και τώρα που άφησε την τελευταία του πνοή όσοι των έζησαν και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, θρηνούν μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους.

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!