Θρήνος στον Παναθηναϊκό, πέθανε ο Πάρης Δερμάνης

Θρήνος στον Παναθηναϊκό, πέθανε ο Πάρης Δερμάνης

Sportal newsroom 11:05 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 08.06.2024

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε το πρωί του Σαββάτου (8/6), ο Πάρης Δερμάνης. Ο φροντιστής του Παναθηναϊκού και μία μορφή της «πράσινης» οικογένειας πέθανε έπειτα από τη μάχη που έδωσε για περισσότερο από ένα μήνα ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Παναθηναϊκός το πρωί του Σαββάτου (8/6), καθώς τα άσχημα μαντάτα του θανάτου του Πάρη Δερμάτη ήρθαν για να ταράξουν συθέμελα ολόκληρη την «πράσινη οικογένεια», αλλά και συνολικά το ελληνικό μπάσκετ.

Ο θρυλικός και... ιστορικός φροντιστής της ομάδας για 17 ολόκληρα χρόνια, το πιο παλιό μέλος της, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών και έπειτα από «μάχη» 40 ημερών να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Πάρης Δερμάτης, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1 Μαϊου) είχε υποστεί ανακοπή, τη προηγούμενη μέρα από το που ο Game 4 του Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα Playoffs της Euroleague και από τότε νοσηλευόταν. Αρχικά σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας, πριν την μεταφορά του στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε το πρωί του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών.

Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Καλό ταξίδι Πάρη μας».

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!