«Έσπασε» ο Παπαπέτρου στην κάμερα του Sportal: «Αυτό ήταν για τον Πάρη»

«Έσπασε» ο Παπαπέτρου στην κάμερα του Sportal: «Αυτό ήταν για τον Πάρη»

Sportal newsroom 00:40 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 18.05.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου φανερά συγκινημένος αφιέρωσε τη νίκη επί της Μακάμπι στον φροντιστή Πάρη Δερμάνη, ο οποίος δίνει... μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

Δεν ήταν μία απλή νίκη. Ήταν αυτή που ισοφάρισε τη σειρά και ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα πάντα θα κριθούν στο Game 5 του ΟΑΚΑ, τότε που θα.. σφραγιστεί και το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague, που φέτος θα γίνει στο Βερολίνου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν ανέλυσε το παιχνίδι, αυτό που ήθελε να κάνει κυρίως στις δηλώσεις του από τα αποδυτήρια του Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου, στην κάμερα του Sportal και στον Ηλία Λαλιώτη, ήταν να αφιερώσει κάπου συγκεκριμένα τη νίκη της ομάδας του.

«Παίξαμε σήμερα για τον Πάρη», είπε αναφερόμενος στον επί σειρά δεκαετιών φροντιστή του «τριφυλλιού», ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της «πράσινης» οικογένειας, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου από την Μεγάλη Τετάρτη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που προέκυψε ξαφνικά.

Συγκινητική κίνηση από τον Παναθηναϊκό στη «Χάλα Πιονίρ» - Με φανέλες «Πάρη, κράτα γερά» για τον Δερμάνη
EUROLEAGUE

21:26 - 02.05.2024

Συγκινητική κίνηση από τον Παναθηναϊκό στη «Χάλα Πιονίρ» - Με φανέλες «Πάρη, κράτα γερά» για τον Δερμάνη

Το δικό του μήνυμα στον Πάρη Δερμάνη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, έστειλε σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Παλέψαμε με όλη μας την ψυχή», πρόσθεσε ο Παπαπέτρου και «δώσαμε τα πάντα κόντρα σε μία πολύ μαχητική ομάδα. Η Μακάμπι μας έχει βάλει δύσκολα, είναι μία πολύ καλή ομάδα, ενώ για μας το παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο και φορτισμένο». Δεν αναφερόταν μόνο στην πίεση για τη νίκη και την σημασία αυτής, αλλά αναφερόταν στα συναισθήματα και την αγωνία που έχει αυτός και οι πάντες στον Παναθηναϊκό για τον Πάρη Δερμάνη.

«Παλεύει για τη ζωή του και είμαστε όλοι μαζί του. Η νίκη είναι γι' αυτόν. Να του δώσει δύναμη και να τα καταφέρει. Προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ, αλλά τέτοιες ώρες είναι δύσκολες για όλους τους ανθρώπους...», κατέληξε ο διεθνής φόργουορντ.

🔴 ΓΙΓΑΝΤΑΣ Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!