Ο Λεσόρ στην αγκαλιά του Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι (vid)
i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Λεσόρ στην αγκαλιά του Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 00:19 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 17.05.2024

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του Game 4 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ματίας Λεσόρ πήγε στην κερκίδα εκεί που καθόταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μία αγκαλιά επανένωσε τους δύο, που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι συνεργάζονταν στην Παρτίζαν.

Στο Aleksandar Nikolić Hall του Βελιγραδίου ο Παναθηναϊκός, υπό το βλέμμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος παρακολούθησε από την κερκίδα την αναμέτρηση, νίκησε την Μακαμπι Τελ Αβίβ και ισοφάρισε τη σειρά των Playoffs της Euroleague σε 2-2.

Με το που ολοκληρώθηκε το ματς, ο Ματίας Λεσόρ έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, χειροκρότησε τους φιλάθλους της Μακάμπι και όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι στην πόλη που μέχρι την περασμένη αγωνιστική σεζόν διέμενε και αγωνιζόταν με την Παρτίζαν.

Μάλιστα στο γήπεδο ήταν και ο τέως προπονητής του: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Γάλλος σέντερ των «πρασίνων» τον είχε... εντοπίσει από νωρίς και αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Μία «ζεστή» αγκαλιά από τον Σέρβο ήταν αρκετή για να τον κάνει να νοιώσει εκτός από ενθουσιασμό και συγκίνηση.

Οι δυο τους είχαν (και έχουν) μία υπέροχη σχέση, ο Ομπράντοβιτς τον ανέδειξε στο ευρωπαϊκό στερέωμα και εκείνος πήρε όλες τις ευκαιρίες και τις γνώσεις που του έδωσε. Σε κάθε ευκαιρία ο ένας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον, αλλά αυτή τη φορά η αγκαλιά τους ήταν που «μίλησε» μόνη της.

🔴 ΓΙΓΑΝΤΑΣ Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!