Ο Σλούκας αφιέρωσε τη νίκη στον φροντιστή του Παναθηναϊκού
i

© Euroleague Basketball

Ο Σλούκας αφιέρωσε τη νίκη στον φροντιστή του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 00:13 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 17.05.2024

Ο Κώστας Σλούκας αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στον φροντιστή του τριφυλλιού, Πάρη Δερμάνη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 95-88 της Μακάμπι στο Βελιγράδι και ισοφάρισε τη σειρά των Playoffs της Euroleague. Ο Κώστας Σλούκας «έλαμψε» στο συγκεκριμένο ματς έχοντας 20 πόντους.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού αφιέρωσε τη νίκη του Βελιγραδίου στον Πάρη Δερμάνη. Ο φροντιστής στο τριφυλλιού νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Έπρεπε να παίξουμε ένα physical παιχνίδι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η δουλειά μας δεν τελείωσε. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Παίζουμε όλη τη σεζόν γι' αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι μπροστά στο κοινό μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον άνθρωπό μας τον Πάρη, που περνάει μία δύσκολη κατάσταση. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Τον αγαπάμε και τον περιμένουμε πίσω. Είχα πίεση, έκανε ένα νευρικό παιχνίδι. Ήμουν σίγουρος για την ομάδα. Ήξερα ότι θα παλέψει. Ο Ναν είναι ο καλύτερος σκόρερ στη Euroleague αυτή τη στιγμή. Θέλουμε ακόμα μία νίκη», ανέφερε ο Σλούκας μετά το φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι.

ΓΙΓΑΝΤΑΣ Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα!