Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας - Πήρε τα περισσότερα ριμπάουντ στην ευρωπαϊκή του πορεία

Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας - Πήρε τα περισσότερα ριμπάουντ στην ευρωπαϊκή του πορεία

Γιώργος Γαβριλάκης 23:52 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:21 - 16.05.2024

Ο Κώστας Σλούκας είχε 20 πόντους σε 33'57'' και μαζί με τον Κέντρικ Ναν οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι στο Βελιγράδι. Ο 34χρονος Έλληνας γκαρντ είχε 6 ασίστ, ενώ έκανε ρεκόρ καριέρας με 8 ριμπάουντ!

Έβαλε 20 πόντους, αλλά πολλές φορές στην καριέρα του έχει ξεπεράσει αυτό το νούμερο. Μοίρασε 6 ασίστ, δηλαδή σχεδόν όσο ο μέσος όρους του στην φετινή Euroleague -έχει 5,8 ανά αγωνα.

Ο Κώστας Σλούκας όμως, στη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 4 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη μέρα που οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά και επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ για να πάρουν εκεί την πρόκριση στο Final Four, κατέγραψε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ.

Ο 34χρονος γκαρντ μάζεψε συνολικά 8 ριμπάουντ (7 αμυντικά και ένα επιθετικό) στα 33'57'' που αγωνίστηκε και ποτέ στην πλούσια καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν είχε καταγράψει στη στατιστική του περισσότερα σε ένα παιχνίδι.

Πότε είναι το Game 5 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ
EUROLEAGUE

23:44 - 02.05.2024

Πότε είναι το Game 5 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μεγάλης ομάδας στο Βελιγράδι και την Χάλα Πιονίρ, επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ και έστειλε τη σειρά σε Game 5 στο κλειστό του ΟΑΚΑ που θα διεξαχθεί είτε την Τρίτη (07/05) ή την Τετάρτη του Πάσχα (08/05).

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (5/2) λοιπόν, έκανε ρεκόρ καριέρας στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς η προηγούμενη καλύτερή του επίδοση ήταν τα 7 ριμπάουντ που είχε στις 16 Ιανουαρίου του 2020, στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε, με την οποία αγωνιζόταν τότε υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε αγώνα της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

🔴 ΓΙΓΑΝΤΑΣ Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός και βλέπουν Final 4!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!