Πρόβλημα στην Μακάμπι, πήγε στα αποδυτήρια ο Μπόλντγουιν

Πρόβλημα στην Μακάμπι, πήγε στα αποδυτήρια ο Μπόλντγουιν

Χρήστος Τσάλτας 22:20 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 17.05.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο πόδι που είχε ήδη τραυματιστεί και πήγε στα αποδυτήρια αμέσως.

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στη δράση για το κομβικό Game 4 της σειράς των playoffs της Euroleague, ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό στην Χάλα Πιονίρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε εντατικές θεραπείες, καθ' όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα του στο μεγάλο παιχνίδι του Βελιγραδίου. Παρ' ολα αυτά, οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν τον άφησαν σε ησυχία.

Πήρε θέση στην Χάλα Πιονίρ ο Γιαννακόπουλος για το Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ
EUROLEAGUE

21:56 - 02.05.2024

Πήρε θέση στην Χάλα Πιονίρ ο Γιαννακόπουλος για το Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR τη φετινή σεζόν, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να παίρνει θέση στην Χάλα Πιονίρ.

Πιο συγκεκριμένα, στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ο χαρισματικός γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις εκ νέου, με αποτέλεσμα να πάει στον πάγκο και κατ' επέκταση στα αποδυτήρια, με την απογοήτευσή του να είναι ζωγραφισμένη. Μάλιστα δεν επέστρεψε στο παρκέ, στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κάτας δεν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο του Game 4 της σειράς των playoffs της Euroleague.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος, στα 7:25 μέτρησε 3 πόντους με 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές και 3 ασίστ.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4