Με Μπόλντγουιν η Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό - Οι 12άδες των ομάδων

Με Μπόλντγουιν η Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό - Οι 12άδες των ομάδων

Ηλίας Λαλιώτης 20:32 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 17.05.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν είναι στη 12άδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Game 4 κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και δίνει «τελικό» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να μείνει «ζωντανός» στη σειρά των playoffs της EuroLeague, μιας και βρίσκεται πίσω με 2-1.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει έναν ακόμα «πονοκέφαλο», μιας και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν θα είναι στη 12άδα, σύμφωνα με την ενημέρωση των Ισραηλινών και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αποψινή αναμέτρηση. Το πόσο θα παίξει θα εξαρτηθεί από τον Οντέντ Κάτας.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο στο Game 1 της σειράς, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο επόμενα ματς, αλλά μετά την προπόνηση που έκανε την Μ. Τετάρτη (1/5) τέθηκε στη διάθεση της Μακάμπι

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι
EUROLEAGUE

05:01 - 02.05.2024

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισκέφθηκε τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο του, είχε ένθερμο τετ α τετ με Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα, «φτιάχνοντας» τον πρώην παίκτη του ενόψει Game 4 - Αποστολή Sportal στο Βελιγράδι

Από πλευράς του Παναθηναϊκού AKTOR δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να παραμένει εκτός.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Κάτας): Κλίβελαντ, Ουέμπ, Μπράουν, Σόρκιν, Ντι Μπαρτολομέο, Ριβέρο, Κοέν, Μπλατ, Τόμασον, Μπόλντγουιν, Νίμπο, Κόλσον.

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου, Μαντζούκας.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4