Η Μακάμπι αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό - Περίπου 2000 κόσμο θέλει στο πλευρό της η ομάδα του Ισραήλ

Η Μακάμπι αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό - Περίπου 2000 κόσμο θέλει στο πλευρό της η ομάδα του Ισραήλ

Ηλίας Λαλιώτης 11:57 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:34 - 17.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε από τη Μακάμπι 250 εισιτήρια για το αποψινό (2/5) game 4 της σειράς τους στην Euroleague, όμως οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Βελιγράδι απόψε το βράδυ (21.30), θέλοντας να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας και να επιστρέψει στη σειρά στο ΟΑΚΑ.

Οι αγώνες των δύο ομάδων είναι επεισοδιακοί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, ωστόσο όσο οδεύουμε προς το τέλος της, τόσο η ένταση ανεβαίνει. Μετά τις ενέργειες του Παναθηναϊκού να «μπλοκάρει» την παρουσία οπαδών των γηπεδούχων στο Βελιγράδι, οι πράσινοι ζήτησαν εισιτήρια για το 4ο ματς της σειράς.

Ο Παναθηναϊκός υπέβαλε αίτημα για 250 εισιτήρια, η Μακάμπι απάντησε όμως αρνητικά. Οι Ισραηλινοί απόψε το βράδυ θέλουν να έχουν 2500 κόσμο στο πλευρό τους, προκειμένου να καθαρίσουν την πρόκριση και να βρεθούν στο Final 4 της Euroleague.

Ακόμα είναι άγνωστο το πόσοι φίλοι της «ομάδας του λαού» θα βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο, όμως οι Ισραηλινοί θα επιδιώξουν να έχουν όσο κόσμο περισσότερο μπορούν στο πλευρό τους. Στο προηγούμενο ματς είχε τη στήριξη περίπου 1000 οπαδών της, όμως σήμερα θέλει να αυξήσει τον αριθμό αυτό.