Η ατάκα του Γκραντ για τη φάση με τον Μπράουν: «Έκανα φάουλ και δεν ήταν μια έξυπνη επιλογή»

Η ατάκα του Γκραντ για τη φάση με τον Μπράουν: «Έκανα φάουλ και δεν ήταν μια έξυπνη επιλογή»

Ηλίας Λαλιώτης 05:10 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 17.05.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για το Game 4 ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό AKTOR και αναφέρθηκε στη φάση που πρωταγωνίστησε στο τέλος του τρίτου αγώνα.

Ως παιχνίδι της σεζόν χαρακτήρισε ο Τζέριαν Γκραντ την αποψινή (2/5, 21:45) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs EuroLeague.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε πως θα πρέπει όλοι να είναι πιο... αθλητικοί, ενώ πήρε θέση και για την άμυνα πάνω στον Μπράουν που έφερε το φάουλ και τις βολές που χάρισαν τη νίκη στους Ισραηλινούς στο Game 3.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:

Για το τι έκανε λάθος ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Game 3: «Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια. Νιώθω πως πρέπει να είμαστε πιο... αθλητικοί, η Μακάμπι ήταν πιο σκληρή από εμάς στο προηγούμενο ματς».

Για το εάν είναι αισιόδοξος ότι το «τριφύλλι» μπορεί ακόμα να κερδίσει στην σειρά: «Φυσικά. Έχουμε μια ομάδα που παλεύει».

Για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είναι ένα ματς… όλη η σεζόν. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι. Θα βγούμε στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι
EUROLEAGUE

05:01 - 02.05.2024

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισκέφθηκε τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο του, είχε ένθερμο τετ α τετ με Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα, «φτιάχνοντας» τον πρώην παίκτη του ενόψει Game 4 - Αποστολή Sportal στο Βελιγράδι

Για το αν θεωρεί ότι μετά από πέντε ματς με την Μακάμπι στην σεζόν υπάρχουν περιθώρια για εκπλήξεις: «Ναι, φυσικά. Κάθε ματς είναι διαφορετικό».

Για τον... θόρυβο που υπάρχει έξω από τα παρκέ και αν τον νιώθει ο ίδιος: «Όχι. Οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε».

Για τα μεγάλα παιχνίδια του Λορένζο Μπράουν και την αντιμετώπισή του: «Είναι καλός παίκτης, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Μπορεί να σκοράρει, αλλά οφείλουμε να του το κάνουμε δύσκολο».

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» της ομάδας του: «Να παίξουμε σκληρά, να παλέψουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε».

Για το εάν θα παίξει και πάλι τόσο επιθετική άμυνα στον Λορέντζο Μπράουν, όπως στην τελευταία φάση του Game 3, εφόσον χρειαστεί: «Θα προσπαθούσα να κάνω τα πάντα, εκτός από το να τον ακουμπήσω. Προφανώς, έκανα φάουλ και δεν ήταν μια έξυπνη επιλογή».

Αταμάν: «Μπορούμε να φέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»
EUROLEAGUE

05:05 - 02.05.2024

Αταμάν: «Μπορούμε να φέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Ο Εργκίν Αταμάν συνεχίζει να είναι αισιόδοξος για τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει δύο ακόμα παιχνίδια για να βρεθεί στο Final Four. Αποστολή στο Βελιγράδι

Για το εάν θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR να πάρει τον έλεγχο από το ξεκίνημα αυτή την φορά: «Είναι ένα "κλειδί" στην σειρά ότι δεν ξεκινάμε καλά. Αν το κάνουμε αυτό και κρατήσουμε το ματς κοντά ή να έχουμε το προβάδισμα, πιστεύω πως θα είμαστε καλά».