Προπονήθηκε ο Μπόλντγουιν - Αισιοδοξία στη Μακάμπι πως θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ουέιντ Μπόλντουιν

Προπονήθηκε ο Μπόλντγουιν - Αισιοδοξία στη Μακάμπι πως θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 05:30 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:11 - 17.05.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν πήρε μέρος σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης (1/5) και στο Ισραήλ θεωρούν πως θα βρίσκεται στη 12άδα της Μακάμπι για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Game 4.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR παίζει απόψε (2/5, 21:45) τα ρέστα του αν θέλει να μείνει «ζωντανός» στη μάχη για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προηγείται στη σειρά με 2-1 και θέλει τη νίκη στη «Χάλα Πιονίρ» μπροστά στους οπαδούς της προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες ανέλυσαν τα λάθη τους και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο Game 4 για να γυρίσουν τη σειρά στην Αθήνα.

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι
EUROLEAGUE

05:01 - 02.05.2024

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισκέφθηκε τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο του, είχε ένθερμο τετ α τετ με Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα, «φτιάχνοντας» τον πρώην παίκτη του ενόψει Game 4 - Αποστολή Sportal στο Βελιγράδι

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ωστόσο, ο Τούρκος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, η απουσία του οποίου είναι εμφανέστατη.

Αντίθετα, ευχάριστα είναι για τον Όντεντ Κάτας τα νέα από το «μέτωπο» του Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Σύμφωνα με τις αναφορές στο Ισραήλ, ο Αμερικανός γκαρντ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (1/5) και αναμένεται να επιστρέψει στη 12άδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την απουσία του στα δύο προηγούμενα ματς.