Προπονήθηκε ο Μπόλντγουιν - Αισιοδοξία στη Μακάμπι πως θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ουέιντ Μπόλντουιν

Προπονήθηκε ο Μπόλντγουιν - Αισιοδοξία στη Μακάμπι πως θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 05:30 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 29.05.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν πήρε μέρος σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης (1/5) και στο Ισραήλ θεωρούν πως θα βρίσκεται στη 12άδα της Μακάμπι για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Game 4.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR παίζει απόψε (2/5, 21:45) τα ρέστα του αν θέλει να μείνει «ζωντανός» στη μάχη για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προηγείται στη σειρά με 2-1 και θέλει τη νίκη στη «Χάλα Πιονίρ» μπροστά στους οπαδούς της προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες ανέλυσαν τα λάθη τους και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο Game 4 για να γυρίσουν τη σειρά στην Αθήνα.

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι
EUROLEAGUE

05:01 - 02.05.2024

Η αγκαλιά του Ομπράντοβιτς στον Σλούκα και τα λόγια του για τη σειρά με τη Μακάμπι

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισκέφθηκε τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο του, είχε ένθερμο τετ α τετ με Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα, «φτιάχνοντας» τον πρώην παίκτη του ενόψει Game 4 - Αποστολή Sportal στο Βελιγράδι

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ωστόσο, ο Τούρκος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, η απουσία του οποίου είναι εμφανέστατη.

Αντίθετα, ευχάριστα είναι για τον Όντεντ Κάτας τα νέα από το «μέτωπο» του Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σύμφωνα με τις αναφορές στο Ισραήλ, ο Αμερικανός γκαρντ πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (1/5) και αναμένεται να επιστρέψει στη 12άδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την απουσία του στα δύο προηγούμενα ματς.