Η απορία του Χίλιαρντ: «Αν ο Παναθηναϊκός χάσει, ο Αταμάν θα παραιτηθεί όπως είπε;»

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Η απορία του Χίλιαρντ: «Αν ο Παναθηναϊκός χάσει, ο Αταμάν θα παραιτηθεί όπως είπε;»

Sportal newsroom 19:49 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 17.05.2024

Το μεγάλο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι προ των πυλών και ο Νταρούν Χίλιαρντ εξέφρασε μια απορία με κεντρικό αποδέκτη τον Εργκίν Αταμάν.

Το Gaem 4 ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό AKTOR είναι μια από τις αναμετρήσεις που περιμένει όλη η Ευρώπη. Η σειρά βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, με την «ομάδα του λαού» να προηγείται με 2-1 στη σειρά και να έχει την ευκαιρία να «τελειώσει» την υπόθεση, την ώρα που το «τριφύλλι» θέλει να ισοφαρίσει και να στείλει τη σειρά σε Game 5.

Την ίδια ώρα ο Εργκίν Αταμάν είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπο της σειράς, καθώς μια δήλωσή του στην συνέντευξη Τύπου του Game 1 έγινε viral με το... καλημέρα. Ο Τούρκος κόουτς άλλωστε έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα και οι ατάκες του να συζητιούνται έντονα.

Απίστευτες χυδαιότητες από Μέσο του Ισραήλ - Αποκαλεί «μπ@@@@δους» τους Αταμάν και Γιαννακόπουλο
EUROLEAGUE

18:19 - 27.04.2024

Απίστευτες χυδαιότητες από Μέσο του Ισραήλ - Αποκαλεί «μπ@@@@δους» τους Αταμάν και Γιαννακόπουλο

Την ώρα που η πόλωση έχει περάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ένα δημοσίευμα από Μέσο του Ισραήλ έρχεται για να βάλει επιπλέον... φωτιά στην κατάσταση, αποκαλώντας «ασεβείς μπ@@@@δους» τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Εργκίν Αταμάν

«Αν δεν προκριθούμε στο Final 4, δεν θα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού του χρόνου», ήταν η τοποθέτηση, η οποία συζητήθηκε πολύ. Μάλιστα ο Νταρούν Χίλιαρντ πήρε θέση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναρωτήθηκε εάν ο Τούρκος κόουτς θα παραμείνει στον πράσινο πάγκο, σε περίπτωση ήττας στο Game 4 της σειράς.

«Αν ο Παναθηναϊκός χάσει σήμερα, πιστεύετε ότι θα παραιτηθεί όπως είπε ότι θα έκανε;», ήταν το σχόλιο του Αμερικανού φόργουορντ της Καρσίγιακα επί του θέματος.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4