Απίστευτες χυδαιότητες από Μέσο του Ισραήλ - Αποκαλεί «μπ@@@@δους» τους Αταμάν και Γιαννακόπουλο

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Απίστευτες χυδαιότητες από Μέσο του Ισραήλ - Αποκαλεί «μπ@@@@δους» τους Αταμάν και Γιαννακόπουλο

Sportal newsroom 18:19 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 27.04.2024

Την ώρα που η πόλωση έχει περάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ένα δημοσίευμα από Μέσο του Ισραήλ έρχεται για να βάλει επιπλέον... φωτιά στην κατάσταση, αποκαλώντας «ασεβείς μπ@@@@δους» τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Εργκίν Αταμάν

Όσα έγιναν στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των playoffs της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Αθήνα, έχουν σηκώσει αρκετή σκόνη και το κλίμα παραμένει τεταμένο, λίγο πριν από το ταξίδι του «τριφυλλιού» στο Βελιγράδι για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς.

Την ώρα λοιπόν που η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που αποτυπώθηκε και στις προκλήσεις των Ισραηλινών έξω από τα αποδυτήρια, με το πέρας του Game 2, ήρθε ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ να βάλει ακόμα περισσότερη... φωτιά στην όλη κατάσταση.

Η νέα ένταση του Αταμάν με Ισραηλινό: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνει εδώ; Φωνάξτε την ασφάλεια!» (vid)
EUROLEAGUE

13:55 - 26.04.2024

Η νέα ένταση του Αταμάν με Ισραηλινό: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνει εδώ; Φωνάξτε την ασφάλεια!» (vid)

Νέο δημοσίευμα από το μέσο ΟΝΕ κάνει... πρωταγωνιστή τον κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν σε ένα νέο φραστικό επεισόδιο στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά με έναν στενό φίλο του «αφεντικού» της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι.

Αυτό γιατί η ιστοσελίδα walla.co.il με αρθρογραφία της αποκαλεί «Ασεβείς μπ@@@@δους» τόσο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και τον Εργκίν Αταμάν, στους οποίους και έχει στρέψει τα πυρά της για όσα συνέβησαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα από το Ισραήλ

«Ασεβείς Μπ@@@δοι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Παναθηναϊκός μάχονται μεταξύ τους εδώ και χρόνια με αμοιβαία φιλία και εκτίμηση και ο Δημήτρης Γιαννακόπολυος περιέγραψε τη Μακάμπι ως «αληθινούς φίλους». Η συμπεριφορά του ιδίου και του «δίδυμου αδελφού» το περιθώριο απειλεί να μετατρέψει τους Λέικερς και τους Σέλτικς της Ευρώπης από συμμάχους σε εχθρούς.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει περιγράψει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως «δίδυμο αδερφό» του. Όπως και ο Γιαννακόπουλος, ο Τούρκος προπονητής έχει υπερβολική αδυναμία στα σκάνδαλα και τα αμφιλεγόμενα γεγονότα και όλες οι προβλέψεις συνηγορούσαν πως οι δυο τους θα ενωθούν και για να δημιουργήσουν ένα μακρύ και διαρκές σκάνδαλο στη σειρά με την Μακάμπι. Αυτό επαληθεύτηκε».

Είναι προφανές πως πλέον η κατάσταση δεν έχει να κάνει απλώς με το αμιγώς μπασκετικό κομμάτι, καθώς η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Ισραήλ και Τουρκία έχει επηρεάσει την κατάσταση. Ο Εργκίν Αταμάν μάλιστα σε διαπληκτισμό που είχε με ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε πως «είμαι Τούρκος, δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα«, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε πως δέχτηκε επίθεση ενόψει της συνέχειας της σειράς, με την φράση «θα δεις τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές».

Το δημοσίευμα των Ισραηλινών που βάζει... φωτιά στα επόμενα; δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι: