Η ξανθιά καλλονή που θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι

Η ξανθιά καλλονή που θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι

Sportal newsroom 17:37 - 27.04.2024

Η σειρά του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ μεταφέρεται στο Βελιγράδι, για το Game 3 και το Game 4 και στην Hala Pionir οι «πράσινοι» θα τύχουν υποδοχής από μια ξεχωριστή παρουσία.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία βρίσκεται στο 1-1 και στην Hala Pionir, όπου και μεταφέρεται η σειρά θα βρίσκεται και μια εκλεκτή παρουσία, που τράβηξε τα βλέμματα και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Βελιγράδι.

Ο λόγος για την Κρίστινα Τόμιτς, τη Σέρβα ρεπόρτερ του δικτύου «Arena Sport TV», που εντοπίστηκε από την κάμερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λάμποντας με την παρουσία της. Η εκθαμβωτική ξανθιά ρεπόρτερ ασχολείται με την Ευρωλίγκα, αλλά έχει παραστεί και σε πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου για τις ανάγκες του επαγγέλματος της.

Η Σέρβα καλλονή φαίνεται πως έχει ενεργή δράση στα social media, τα οποία φροντίζει να τροφοδοτεί συνέχεια με δημοσιεύσεις της, στις οποίες οι ακόλουθοι της πατούν σωρηδόν τα likes, μη διστάζοντας να προβούν και σε σχόλια για την εμφάνιση της.