Πάντερ: «Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός....»

Κέβιν Πάντερ

Πάντερ: «Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός....»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:29 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:48 - 17.05.2024

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ της Παρτίζαν, Κέβιν Πάντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Mozzart Sport» σχολίασε την πορεία του Παναθηναϊκού στα play offs της EuroLeague και ανάφερε πως παρακολουθεί τις σειρές ανάμεσα στους «πράσινους» και τη Μακάμπι και το ζευγάρι Μονακό - Φενέρ.

Από το βράδυ της Μ. Τετάρτης (1/5) γνωρίζουμε την πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση στο Final 4 του Βερολίνου και δεν είναι άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» πήρε άνετα την πρόκριση, καθώς πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπασκόνια (3-0 στη σειρά των playoffs). Έτσι, απομένουν άλλες τρεις ομάδες για να συμπληρωθεί η τετράδα.

Τους αγώνες των playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ παρακολουθεί κι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε έντονα για τον Παναθηναϊκό. Όχι όμως όλους, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «MozzartSport».

«Αυτή τη στιγμή είμαι απλώς οπαδός. Μου αρέσει το καλό μπάσκετ των playoffs. Παρακολουθώ τον Ματίας (σ.σ. Λεσόρ). Ήταν ένα τρελό παιχνίδι με την Μακάμπι, πολύ καλό ματς. Βλέπω επίσης το ζευγάρι Μονακό - Φενέρ. Παρακολουθώ αυτές τις δύο σειρές!», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτίζαν.

Ερωτηθείς αν θα δει τα ματς του Ερυθρού Αστέρα με την Μέγκα για τα playoffs της ΑΒΑ League, είπε: «Όχι. Ειλικρινά, δεν θα το δω. Με ενδιαφέρουν μόνο ο Παναθηναϊκός και το Μονακό-Φενερμπαχτσέ».

Θυμίζουμε ότι απόψε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα προσπαθούν να φέρουν τη σειρά στα ίσα (2-2) κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους Καταλανούς στο ΣΕΦ στις 19:45 κι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τους Ισραηλινούς στη «Χάλα Πιονίρ» στις 21:45.

Η Euroleague παραδέχθηκε το λάθος των διαιτητών στην επαναφορά του Σατοράνσκι: «Λανθασμένο non call»
EUROLEAGUE

05:19 - 02.05.2024

Η Euroleague παραδέχθηκε το λάθος των διαιτητών στην επαναφορά του Σατοράνσκι: «Λανθασμένο non call»

Η Euroleague, με επίσημη ανακοίνωσή της, παραδέχθηκε πως ο Σατοράνσκι έχει κάνει πράγματι 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ, τόνισε πως ήταν σωστό σφύριγμα.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4