Πήρε θέση στην Χάλα Πιονίρ ο Γιαννακόπουλος για το Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πήρε θέση στην Χάλα Πιονίρ ο Γιαννακόπουλος για το Game 4 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 21:56 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 17.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR τη φετινή σεζόν, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να παίρνει θέση στην Χάλα Πιονίρ.

Ώρα... τελικού για τον Παναθηναϊκό AKTOR, o οποίος αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Χάλα Πιονίρ για το κομβικό Game 4 της σειράς των δύο ομάδων. Η «ομάδα του λαού» βρίσκεται στο 2-1 και με νίκη θα πάρει την πρόκριση στο Final 4, ενώ οι «πράσινοι» με νίκη θα ισοφαρίσουν τη σειρά σε 2-2 και θα κριθούν τα πάντα σε Game 5 στο ΟΑΚΑ.

Στο πλευρό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται ο άνθρωπος που «έχτισε», μαζί με τον Τούρκο κόουτς το φετινό οικοδόμημα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι στο Βελιγράδι, μαζί με τους «πράσινους» σε σταθερή βάση και δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τους παίκτες, αλλά και το προπονητικό σταφ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε αρκετά λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα στο γήπεδο και είχε θερμή χειραψία με τον Εργκίν Αταμάν, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε και το ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα για να εμψυχώσει άπαντες.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4