To τρίποντο του Ναν στην εκπνοή του πρώτου μέρους που μείωσε στον πόντο για τον Παναθηναϊκό (vid)
i

printscreen

To τρίποντο του Ναν στην εκπνοή του πρώτου μέρους που μείωσε στον πόντο για τον Παναθηναϊκό (vid)

Sportal newsroom 22:51 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 17.05.2024

Ο Κέντρικ Ναν ανέλαβε την τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου για τον Παναθηναϊκό και ευστόχησε με τη λήξη του χρόνου σε σουτ τριών πόντων, παρά την πιεστική άμυνα του Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο του Game 4 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα Playoffs της Euroleague με τον Κέντρικ Ναν να ευστοχεί στην εκπνοή της επίθεσης σε σουτ τριών πόντων.

Ο Αμερικανός γκαρντ... ζεστάθηκε από νωρίς αυτή τη φορά και πήρε την ευθύνη. Ο Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι τον πίεζε, αλλά εκείνος βρήκε τον τρόπο με ντρίμπλες και ένα step back βήμα να βρει τα εκατοστά που χρειαζόταν και να εκτελέσει με μια κάποια άνεση.

Ευστόχησε μπροστά στα απλωμένα χέρια του προσωπικού του αντιπάλου και πέραν του ότι έφθασε σε προσωπικό επίπεδο τους 16 πόντους (!) μείωσε για τον Παναθηναϊκό σε απόσταση αναπνοής: Έκανε το 50-49 και έφυγε απευθείας -μαζί με τους συμπαίκτες του- για τα αποδυτήρια.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!