Η αγκαλιά Γιαννακόπουλου - Σλούκα μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι (vid)

Η αγκαλιά Γιαννακόπουλου - Σλούκα μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 00:32 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 17.05.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγκάλιασε τον Κώστα Σλούκα μετά το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 95-88 της Μακάμπι στο Βελιγράδι και ισοφάρισε 2-2 τη μεταξύ τους σειρά για τα Playoffs της Euroleague. Η πρόκριση στο Final 4 θα κριθεί σε πέμπτο και τελευταίο ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγκάλιασε τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα με 20 πόντους.

«Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Έπρεπε να παίξουμε ένα physical παιχνίδι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η δουλειά μας δεν τελείωσε. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Παίζουμε όλη τη σεζόν γι' αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι μπροστά στο κοινό μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον άνθρωπό μας τον Πάρη, που περνάει μία δύσκολη κατάσταση. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Τον αγαπάμε και τον περιμένουμε πίσω. Είχα πίεση, έκανε ένα νευρικό παιχνίδι. Ήμουν σίγουρος για την ομάδα. Ήξερα ότι θα παλέψει. Ο Ναν είναι ο καλύτερος σκόρερ στη Euroleague αυτή τη στιγμή. Θέλουμε ακόμα μία νίκη», ανέφερε ο Σλούκας μετά το φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι.

ΓΙΓΑΝΤΑΣ Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα!