Νοκ άουτ για το Game 5 στο ΟΑΚΑ ο Μπόλντγουιν

Νοκ άουτ για το Game 5 στο ΟΑΚΑ ο Μπόλντγουιν

Χρήστος Τσάλτας 00:20 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 17.05.2024

Η σειρά του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα οδηγηθεί σε Game 5, με την «ομάδα του λαού» να ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Το μεγάλο ερωτηματικό από την πρώτη στιγμή, για την Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν η κατάσταση του Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο Game 1 του ΟΑΚΑ και δεν αγωνίστηκε στα δύο επόμενα των playoffs της Euroleague.

Τις προηγούμενες μέρες έκανε εντατική θεραπεία για να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση και έδωσε το παρόν, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια. Παρ' όλα αυτά και πάλι ένιωσε ενοχλήσεις και πάλι στο ίδιο σημείο που ήταν τραυματίας.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον ίδιο, όπως και η σειρά. Κι αυτό γιατί στο Game 5 του ΟΑΚΑ δεν θα αγωνιστεί, μιας και οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το πότε θα επιστρέψει στη δράση για την ομάδα του. Σε κάθε περίπτωση, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον ηγέτη της.

ΓΙΓΑΝΤΑΣ Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι, ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα!