Ουρμπόνας: «Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του Χεζόνια αν υπογράψει σε ομάδα της Ευρώπης και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό – Υπάρχει ακόμα μια σκέψη στο μυαλό του»

Μάριο Χεζόνια

i

© Photo by Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Ουρμπόνας: «Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του Χεζόνια αν υπογράψει σε ομάδα της Ευρώπης και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό – Υπάρχει ακόμα μια σκέψη στο μυαλό του»

Sportal newsroom 17:53 - 02.04.2024

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο γνωστός δημοσιογράφος από την Λιθουανία, αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια, με τα λεγόμενά του να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, με τον Κροάτη σταρ να μοιάζει πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο έγκριτος δημοσιογράφος από την Λιθουανία, έφερε μια νέα οπτική στην υπόθεση.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας σχολίασε τους παίκτες που ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά το καλοκαίρι, με τον Λιθουανό ρεπόρτερ να ξεχωρίζει 4 ονόματα, ενώ οι κινήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βάζει νέα δεδομένα στο σκεπτικό που ανέπτυξε.

«Έχουμε μεγάλους αστέρες που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Ο Μάικ Τζέιμς, ο Σέιν Λάρκιν, ο Κέντρικ Ναν και ο Έντι Ταβάρες», είπε αρχικά ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ενώ στην συνέχεια, αφού ερωτήθηκε για τα ονόματα των Κίναν Έβανς και Μάριο Χεζόνια, πρόσθεσε:

«Τον Έβανς δεν τον θεωρώ free agent», είχε, καθώς ο παίκτης, όπως ανέφερε ο Ντονάτας Ουρμπόνας και σε προηγούμενο podcast του, πρέπει να θεωρεία παίκτης του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος πρόσθεσε πως «αυτοί οι 4 που ανέφερα περιμένω πως θα βρουν συμβόλαιο από 2.5 έως 4 εκατομμύρια τη σεζόν. Δεν ξέρω εάν ο Χεζόνια είναι σε αυτό το κλαμπ. Θα είναι κοντά. Εάν υπογράψει στην Ευρώπη ή στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα, θα λάβει πάνω από 2 εκατομμύρια το χρόνο. Αλλά τον Χεζόνια τον ενδιαφέρει πολύ να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Φυσικά ο Έντι Ταβάρες θέλει να πάει στο ΝΒΑ αλλά έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ο Λάρκιν, ο Τζέιμς, ο Ναν, θα λάβουν σίγουρα 2.5 και πάνω το χρόνο, ανάλογα με την αγορά που θα υπογράψουν».