Δεν συνεχίζει στο Μαρούσι ο Ουγκοτσούκου!

Δεν συνεχίζει στο Μαρούσι ο Ουγκοτσούκου!

Sportal newsroom 18:57 - 22.09.2023

Ο Στέφαν Ουγκοτσούκου αποτελεί παρελθόν για το Μαρούσι, καθώς θα αναζητηθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του

Την απόφαση να αποδεσμεύσει τον Στέφαν Ουγκοτσούκου (27χρ., 2.01), πήρε το Μαρούσι. Ο Αμερικανός φόργουορντ με τη νιγηριανή καταγωγή αποκτήθηκε από την ομάδα των «βορείων προαστίων» για να ενισχύσει την περιφέρεια, όμως μετά από το διάστημα που συμμετείχε στην προετοιμασία φάνηκε πως δεν μπορεί να βοηθήσει όσοι θα ήθελε ο προπονητής του Γιώργος Σκαραφίγκας.

Δόθηκαν ευκαιρίες στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως, τελικά αποφασίστηκε μετά τα δυο φιλικά με τη Μύκονο να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του.

Ο Στέφαν Ουγκοτσούκου πέρσι είχε αγωνιστεί στην Κύπρο με την Ένωση Νέων Παραλίμνι σε 12 αγώνες, έχοντας 15 πόντους, 12.25 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.42 κλεψίματα και 1.25 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Επίσης αγωνίστηκε και σε 11 παιχνίδια με την Σεντερτάλιε στη Σουηδία όπου είχε 15 πόντους μέσο όρο και 9.27 ριμπάουντ σε 30.1 λεπτά συμμετοχής.

Σλούκας και Αταμάν θέλουν το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:56 - 22.09.2023

Σλούκας και Αταμάν θέλουν το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό!

O ΕΣΑΚΕ μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγώνων της Basket League και ξεκίνησε τα θέματα για τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις του. Η Παρασκευή 22/9 είναι αφιερωμένη στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος προσπάθησε πολύ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συνεργατών του, αλλά έτσι όπως έχει «χτιστεί» το Μαρούσι η απόφαση για την αντικατάσταση του ήταν θέμα χρόνου.