Έκλεισε τον Στέφαν Πένο το Μαρούσι

Στέφαν Πένο

Έκλεισε τον Στέφαν Πένο το Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 09:18 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 05.08.2023

Το Μαρούσι ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη μεταγραφή του ενόψει της νέας σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα των βορείων προαστίων έφτασε σε συμφωνία με τον Στέφαν Πένο.

Το Μαρούσι επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και θέτει τον πήχη ψηλά, έχοντας σκοπό όχι απλώς να μείνει στην Basket League, αλλά να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην λίγκα τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει μανίκια για να χτίσει το ρόστερ της νέας σεζόν σε σταθερές βάσεις και με ποιότητα σε κάθε θέση.

Η ομάδα των βορείων προαστίων μάλιστα ετοιμάζεται για το πρώτο της «χτύπημα», το οποίο δείχνει και τις διαθέσεις της για τη νέα σεζόν. Διότι οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως το Μαρούσι έδωσε τα χέρια με τον Στέφαν Πένο.

Ο Πένο είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, ενώ μπορεί να παίξει και στο 2, προσθέτοντας μια επιπλέον λύση στην περιφέρεια. Διακρίνεται για τις ικανότητές του στην άμυνα, αλλά και το «διάβασμα» του παιχνιδιού, το οποίο τον καθιστά έναν από τους πιο χρήσιμους παίκτες για κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στη Λιθουανία για χάρη της Λιετκαμπέλις, με την οποία αγωνίστηκε στο Eurocup. Σε 24 αγώνες μέτρησε 5,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου στο πρόσφατο παρελθόν.

Με τον Πένο, που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, το Μαρούσι ανοίγει τον χορό των μεταγραφών, δείχνοντας τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν, όπου ο στόχος είναι να κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο και να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε γήπεδο.