Το Μαρούσι θέλει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

i

©InTime

Το Μαρούσι θέλει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη!

Γιάννης Πάλλας 17:55 - 28.07.2023

Τον 21χρονο γκαρντ Αλέξανδρο Νικολαΐδη εξετάζουν στο Μαρούσι για την περιφερειακή τους γραμμή

Την περίπτωση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (21χρ., 1.85) μελετούν στο Μαρούσι για την ενίσχυση της περιφερειακής τους γραμμής! 

Ο νεαρός γκαρντ θεωρείται από τον Γιώργο Σκαραφίγκα μια καλή επιλογή για την ισχυροποίηση της περιφερειακής τους γραμμής και γι’ αυτό τον λόγο φαίνεται πως θα προχωρήσουν άμεσα οι συζητήσεις.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πέρσι αγωνίστηκε στο Λαύριο και σε 19 αγώνες της Basket League είχε 6.74 πόντους μέσο όρο και 2 ασίστ σε 20.42 λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για μια καλή επιλογή που ενισχύει τον ελληνικό κορμό της ομάδας, καθώς αυτό αποτελεί ένα ζητούμενο για το Μαρούσι.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας δεν βιάζεται για να καλύψει τα κενά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας των «βορείων προαστίων» και μελετάει κάθε περίπτωση που μπορεί να απασχολεί τον σύλλογο.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι η πρώτη επιλογή και από εκεί και πέρα στο Μαρούσι ππροετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού της ομάδας.

Όσον αφορά τους ξένους, ο Καναδός Αϊζέια Όσμπορν (27χρ., 1.96) είναι μια ανάσα από την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα. 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδα του με τους Εντμοντον Στίνγκερς, με τους οποίους είχε 12,5 πόντους μέσο όρο με 45% στα σουτ τριών πόντων. Ο Όσμπορν είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τέξας Ελ Πάσο (UTEP), ενώ μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στην Ευρώπη.