Επιβεβαίωση Sportal: Ο Βετούλας ανακοινώθηκε από το Μαρούσι!

Ο Νίκος Βετούλας

i

©InTime

Επιβεβαίωση Sportal: Ο Βετούλας ανακοινώθηκε από το Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 17:23 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 07.02.2024

Ο Νίκος Βετούλας ανακοινώθηκε επίσημα από το Μαρούσι, σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportal

Με τον Νίκο Βετούλα και επίσημα στο «τιμόνι» θα συνεχίσει το Μαρούσι, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sportal από την Τρίτη (6/2), με τίτλο «Παρελθόν ο Λιμνιάτης, προ των πυλών ο Βετούλας»!

Ο Πατρινός τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των «βορείων προαστίων» και διαδέχεται τον Γιώργο Λιμνιάτη, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο.

Ο Νίκος Βετούλας ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά.

«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Βετούλα» ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται την Πέμπτη (8/2) να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με το Μαρούσι, την Τετάρτη (7/2) η προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Άγγελου Τσίκληρα.

Άμεσα η ομάδα των «βορείων προαστίων» δεν σκοπεύει να πραγματοποιήσει κάποια κίνηση ενίσχυσης, αλλά τις τελικές αποφάσεις θα πάρει ο νέος προπονητής τις επόμενες ημέρες και αφού έχει ξεκάθαρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }