Με τον Φιλιππάκο στη 12αδα το Μαρούσι κόντρα στον Άρη!
i

©InTime

Με τον Φιλιππάκο στη 12αδα το Μαρούσι κόντρα στον Άρη!

Γιάννης Πάλλας 17:33 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 02.12.2023

Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος θα είναι στη 12αδα του αγώνα του Αμαρουσίου την Κυριακή (3/12, 17:15, ΕΡΤ 3) με τον Άρη στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Με νέο πρόσωπο τον Παναγιώτη Φιλιππάκο θα παραταχθεί το Μαρούσι την Κυριακή (3/12, 17:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα στον Άρη, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ που ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας από την ομάδα των βορείων προαστίων, είναι πανέτοιμος και ο Γιώργος Λιμνιάτης αναμένεται να τον συμπεριλάβει στη 12αδα για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Ο Φιλιππάκος με την παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του Αμαρουσίου, προσδίδοντας μια ακόμη λύση στη ρακέτα.

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε χωρίς προπόνηση στο Λαύριο, η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:46 - 02.12.2023

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε χωρίς προπόνηση στο Λαύριο, η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το Λαύριο δίχως να κάνε προπόνηση μετά το παιχνίδι με την Μόνακό και υπογράμμισε πως ήταν ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας του.

«Ο Άρης είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με συγκεκριμένη ταυτότητα, που βασίζεται στην άμυνα. Έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και συνεπώς είναι σημαντικό ποιός θα επιβάλει το ρυθμό του. Κάθε ματς στην έδρα μας θέλουμε να το κερδίζουμε για να αποκτήσουν οι εκτός έδρας νίκες μας. Επιτέλους επιστρέφω, γιατί ήταν σκληρό να βλέπω τους συμπαίκτες μου να προσπαθούν και να μην μπορώ να βοηθήσω» δήλωσε ο Στέφαν Πένο, για τον αγώνα της Κυριακής (3/12) με τον Άρη.