Εκτός αποστολής ο Μποχωρίδης με το Μαρούσι!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης

i

©InTime

Εκτός αποστολής ο Μποχωρίδης με το Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 16:57 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 02.12.2023

Την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός 12αδας στον Άρη ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω ενός τραβήγματος στον προσαγωγό

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη μια ημέρα πριν από το παιχνίδι της Κυριακής (3/12, 17:15, ΕΡΤ3) με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο ανέτοιμος Ίσμαελ Σανόγκο! Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της το Σάββατο (2/12), με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Πριν την ολοκλήρωση της ωστόσο ο Μποχωρίδης, ένιωσε ενοχλήσεις και βγήκε νοκ άουτ, μια εξέλιξη που δεν αρέσει στον προπονητή αλλά είναι υποχρεωμένος να βρει τη λύση απόντος του έμπειρου γκαρντ.

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της και προέρχεται από μια καλή εκτός έδρας νίκη. Οι βασικοί εκφραστές τις επίθεσής τους είναι ο Μπρίσκο και ο Ραντούλιτσα. Το Μαρούσι έχει κι άλλους αξιόλογους παίχτες, όμως πιστεύω ο περιορισμός αυτών των δυο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα» δήλωσε ο συνεργάτης του Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου.

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί παιχνιδιών και πιστεύω μέσα από την υπομονή, τη συγκέντρωση και την επιβολή του δικού μας ρυθμού, θα πετύχουμε τη νίκη στον αυριανό αγώνα».

Σαν σήμερα το ντεμπούτο του Γκάλη με τη φανέλα του Άρη (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:59 - 02.12.2023

Σαν σήμερα το ντεμπούτο του Γκάλη με τη φανέλα του Άρη (vid)

Τέτοια μέρα πριν 44 χρόνια ο Νίκος Γκάλης έπαιζε τον πρώτο του αγώνα με τα χρώματα του Άρη απέναντι στον Ηρακλή. Το εν λόγω παιχνίδι αποτέλεσε την απαρχή μίας λαμπρής καριέρας, που άλλαξε ριζικά το ελληνικό μπάσκετ και έκανε πολύ κόσμο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα.

Τέλος, στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με το Μαρούσι, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω αθλητές: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Γιώργος Φίλλιος, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον, Ρομπέρτο Γκάλινατ.